Beni Affet 905. yeni bölümünde sürpriz gelişme! - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 905. yeni bölümünde sürpriz gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 12:38

Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet yeni bölüm için heyecan dorukta. Bu akşam saat 17:00'da ekrana gelecek olan Beni Affet 905. yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Her yeni bölümde birbirinden ilginç sürprizlere tanık olduğumuz Beni Affet dizisinde bugün neler olacak? Seyircileri hangi sürprizler bekliyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı Star TV ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen Beni Affet dizişinin 905. bölümü bu akşam 17:00’de izleyiciyle buluşuyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde…

Beni Affet 905. Bölümünde neler olacak?

Dün yayınlanan 904. Bölümünde bol entrikalı, heyecanlı nefes kesen olaylara şahit olduk. Tam heyecanlı yerde final yapan dizinin son bölümünün ardından izleyiciler şimdi de bir sonraki ölümde neler yaşanacak merak etmeye başladı.

Ekranların reyting rekortmeni günlük dizisi Beni Affet  905. bölümü için heyecan dorukta. Yeni bölümünde sürpriz gelişmeler bizleri bekliyor..

Haberin Devamı

Beni Affet 904. Bölümde neler yaşandı?

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden Beni Affet’in yeni bölümü için heyecan dorukta. Bakalım Cüneyt gerçekleri öğrenebilecek mi? Romanya’ya giderek sözde Yusuf’un hastalığına çare bularak uygun donörü getireceğini söyleyen Demir’in asıl amacı Bahar’ın gözünde girmektir. Mahir’in yıllardır görmediği annesi Neriman’ın Kader’e söylemek istediği şey ne?

Feride’in hastalığının ciddiyetine inanmayan Cüneyt, Sedat’ın tahlilleri değiştirmiş olabileceği şüphesi ile Feride’yi başka bir hastaneye götürür. Bakalım Cüneyt, nasıl bir gerçekle yüz yüze gelecek?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!