Beni Affet 968.bölümde heyecan bitmiyor!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 968.bölümde heyecan bitmiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 12:12

Beni Affet bu akşam 968. bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta. Ahmet ile Eylül arasında neler olacak? İşte Beni Affet 967.bölüm detayları..

Haberin Devamı

Beni Affet 968.yeni bölüm ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Cuma akşamı yayınlanan 967. bölümde Demir gözaltına alınır. Başrollerinde Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Gaye Turgut, Mert Altınışık, Özgür Çoban, Gamze İğdiroğlu'nun yer aldığı Beni Affet Hafta içi her gün 17:00'da Star Tv'de...

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cenk Komiser ve ekibin yaptığı kazılar sonucu, İnci’nin mezarı bulunur. İnci Kozan cinayetinin ilk zanlısı olarak görülen Demir gözaltına alınır. Umut’un tüm karşı çıkmalarına rağmen, gururundan ödün vermeyen Elif arkadaşının bulduğu işte çalışmak ve kendine yeni bir hayat kurmak üzere evden ayrılır.Eylül’e çarpan araba ile ilgili araştırmalar yapan Feride ve Cüneyt, arabanın Doktor Ahmet’e ait olduğunu öğrenir. Reyhan’ın Ferman’dan çocuk sahibi olma ile ilgili yaptığı büyük itiraf Murat’ın canını acıtır. Eylül’ün iyileşmeye başladığını gören Solmaz, Ahmet’ten Eylül’ü etkisiz hale getirecek bir formül ister. 

Haberin Devamı

BENİ AFFET DİZİNİN KONUSU

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca
Handan Kurkrcu- Elif Sanli

BAKMADAN GEÇME!