Beni Affet 927. yeni bölümünde neler yaşanacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 927. yeni bölümünde neler yaşanacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 13:41

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen gündüz kuşağı dizisi Beni Affet bugün 927. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Tekin’in hain planı ne? Bahar öldü mü? İşte Beni Affet yeni bölümde yaşanacaklar…

Haberin Devamı

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden bir olan Beni Affet yeni bölümü için heyecan dorukta. Her yeni bölümde birbirinden ilginç sürprizlere tanık olduğumuz dizinin bakalım bugünkü bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan ve heyecanlı bölümleri ile özellikle kadınların severek takip ettikleri gündüz kuşağı dizisi Beni Affet yeni bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor.

Bugün 927. bölüm ile saat 17:00’da Star Tv ekranlarına gelecek olan fenomen dizide neler yaşanacağı herkesin merak konusu oldu.

Beni Affet 927. yeni bölümünde neler yaşanacak - izle

Beni Affet 927. bölümde neler yaşanacak?

Tekin’in hain planı ne?

Haberin Devamı

Büyük sırların ortaya çıktığı, entrikaların baş gösterdiği dizide yine sular durulmuyor. Dizinini bugünkü bölümünde İnci, Tekin'in yaptığı planları öğreniyor. Sevim ve Neriman arasında gerginlik devam ederken sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

Neriman’dan kuşkulanan Sevgi onu eve yemeğe davet eder. İnci, yanına sığınan eski sevgilisi Tekin’in hain planlarını öğreniyor. Tekin’in kendisi ile para koparmak için birlikte olduğunu öğrenince ne yapacak?

Yusuf’un psikolojisini düzeltmek isteyen Kemal, tüm aileyi bir araya getiri ve eski mutlu günlerini anımsarlar.

Solmaz, Cüneyt’in Ahmet’ten şüphelendiğini öğrenir. Diğer yandan Ahmet ise Eylül tarafından takip edilir. Ancak Eylül2ü büyük bir sürpriz beklemektedir.

Murat, Reyhan’ın ortadan kayboluşuyla büyük sarsıntı yaşar. Ancak aniden gelen sürpriz herkesi şok edecek.

Beni Affet bugün saat 17:00’da 927. bölüm ile Star Tv’de. Sakın kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!