Beni Affet 914. bölümünde Kemal gözaltına alınıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 914. bölümünde Kemal gözaltına alınıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 14:28

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan “Beni Affet”te heyecan yine dorukta. Peki Beni Affet 914. bölümünde neler yaşanacak? İnci nerede? yoksa İnci öldü mü? Polislerin tespit ettiği kan izlerinden dolayı Kemal gözaltına alınacak mı? Beni Affet yeni bölüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Hafta içi her gün yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen günlük dizisi olan “Beni Affet” heyecan dolu 913. bölümü ile dün ekranlara gelmişti. Yine izleyenlerin aklında soru işaretleri bırakarak final yapan dizinin bu gün akşam yayınlanacak olan 914. bölümünde neler olacak? İşte detaylar…

Kemal Gözaltına Alınacak Mı?

Kemal ve İnci’nin evinde polisler tarafından yapılan inceleme sonucunda polislerin tespit ettiği kan izleri, Kemal’i gözaltına almak için yeterli sebep teşkil edebilecek midir?

Bahar’a saplantı derecesinde aşık olan Demir ise, evde sevgililer günü sürprizi hazırlamıştır.

Kader’in sevgililer günü hediyesi olarak eve getirdiği kediden hoşlanmayan Neriman’ın bir planı vardır. Bu plan sayesinde kediden kurtulmayı hedeflemektedir.

Farklı kişiler ile evlenen ve yine ayrı düşen Feride ve Cüneyt, sevgililer gününü birlikte geçirmek zorunda kalırlar. Aslında Feride ile evli olan Sedat’ın sevgililer günü planı ise bambaşkadır.

Haberin Devamı

Sedat’a amaçlarının aynı doğrultuda olduğunu söyleyerek, birlikte hareket etme teklifinde bulunan Hasret’in ikilinin geleceklerini ilgilendiren hain planı nedir?

Televizyon ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan ve en çok izlenen günlük dizisi olan “Beni Affet” heyecan dolu anların yaşanacağı 914. bölümü ile bu akşam, saat 17:00’de Star TV ekranlarında.

Beni Affet 914. bölümünde Kemal gözaltına alınıyor - izle

BENİ AFFET 913. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal ve İnci’nin yaşadığı evde inceleme yapan polislerin tespit ettiği kan izleri, Kemal’i gözaltına almak için yeterli sebep teşkil edebilecek midir? Bahar’a deliler gibi aşık olan Demir ise evde sevgililer günü sürprizi hazırlamıştır. Kader’in sevgililer günü hediyesi olarak getirdiği kediden hoşlanmayan Neriman’ın bir planı vardır.

Feride ve Cüneyt Sevgililer gününü beraber geçirmek durumunda kalır. Sedat’a amaçlarının aynı doğrultuda olduğunu söyleyerek, birlikte hareket etme teklifinde bulunan Hasret’in ikilinin geleceklerini ilgilendiren hin planı nedir? Aslında Feride ile evli olan Sedat’ın sevgililer günü planı ise bambaşkadır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!