Beni Affet 910. yeni bölümünde nefes kesen gelişme! - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 910. yeni bölümünde nefes kesen gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 16:06

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen gündüz kuşağı dizisi Beni Affet bugün 910. Bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yusuf'un kurtulduğu Beni Affet son bölümden sonra acaba Bahar, Kemal'e geri dönecek mi? İşte; Beni Affet 910. yeni bölüm izle!

Haberin Devamı

Heyecan dolu olayları etkileyici senaryo ile birleştirerek izleyenlere muhteşem bir dizi keyfi yaşatan Beni Affet, yeni bölümünde de yine bol entrikalı nefes kesen dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Özellikle kadınların ilgiyle izlediği Beni Affet dizisinin yeni bölüm fragmanı, gelişmeleri ve son bölümde yaşananlar ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Herkesin severek takip ettiği dizinin yeni bölümü için heyecan dorukta! Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde yine nefes kesen sahneler bizleri bekliyor. Heyecanlı olayları ile nefes kesen dakikaların yaşanacağı Beni Affet 910. bölüm bugün saat 17:00’da Star TV'de. Sakın kaçırmayın…

Beni Affet 910. yeni bölümünde nefes kesen gelişme - izle

Haberin Devamı

Beni Affet 910. bölüm gelişmeleri

Ekranların uzun soluklu dizisi günlük dizisi Beni Affet’in bugünkü bölümü için heyecan dorukta.

Yayınlanan her bölümü ile heyecanlı, nefes kesen olaylara şahit olduğumuz dizinin yeni bölümünde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor.

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizinin yeni bölümü Star Tv’de saat 17:00’da

Beni Affet son bölümde neler yaşanacak, izleyicileri hangi sürprizler bekliyor? Tüm bu sorularınızı Beni Affet yeni bölümde bulabilirsiniz. Sakın kaçırmayın!

Beni Affet 910. yeni bölümünde nefes kesen gelişme - izle

Beni Affet son bölüm özeti

Ekranların ilgiyle takip edilen gündüz kuşağı dizisi Beni Affet, heyecanlı, nefes kesen gelişmeler bizleri beliyor. Bakalım yeni bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Olaylı sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Beni Affet dizisi 909. bölümünde bakalım bebek Yusuf’u bu hastalıktan kurtarabilecek mi?

Umut ile Kemal, Esma’yı bebekle birlikte hastaneye getirirler. Tam o sırada silahlı bir çatışma yaşanır. Yaşanan bu olayda birisi yaralanır. Peki kim yaralanmıştır?

Haberin Devamı

Demir’in başına gelenlerden dolayı kendini suçlayan Bahar, oğlunun iyileşmesini dört gözle beklemektedir.

Cüneyt ise Sedat’ın gerçek yüzünü ortaya çıkartarak Feride’yi ondan korumak ister. Ancak bunun için çok dikkatli olması gerekmektedir. Bu konuda Savaş’ın uyarılarını dinler ve Sedat’a yakınlaşmaya çalışır. İşe ilk olarak Sedat’ın şirketine kaçırılmayacak bir teklif sunmakla başlar.

BAKMADAN GEÇME!