Beni Affet dizisi 1014. bölümde büyük kutlama

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet dizisi 1014. bölümde büyük kutlama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 09:33

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Beni Affet hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Pazartesi günü yeni sezona yeni bölümleri ile başlayan Beni Affet dizisi dün akşam 1014. bölüm ile yayınlandı. Feride ve Cüneyt'in yeniden bir araya gelmesi büyük bir kutlamaya sebep oldu. İşte Beni Affet son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Beni Affet dün yeni sezona başladı. Beni Affet, dün 1014. bölümü ile ekranlara geldi. STAR TV'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisinin yeni bölümünde Feride ve Cüneyt için yeni bir dönem başladı. İşte Beni Affet 1014. bölümde yaşananlar..

Feride ve Cüneyt kavuşmalarını kutlarlar.

Feride ve Cüneyt ailece yemek yiyip, kavuşmalarını kutlarlar. Ancak Hasret’i bulan Sedat, Cüneyt ve Feride’nin tüm hayatını değiştirecek hain planını devreye sokar. Yaşanan gelişme tüm aile üzerinde şok etkisi yaratır.

Bahar yaşadığı olay sonucu baygınlık geçirince Bahar’ı kurtaran gizemli adam onu hastaneye götürür. Bahar’dan haber alamayan Sevgiler, kızlarına bir zarar vereceği endişesiyle her yerde Demir’i arar. Bahar’ın yanına gelen Demir, onu kurtaran gizemli adamla karşılaşır. Ancak bu meçhul kişi Demir’i tanıdığını söyler, ikilinin arasındaki bağın ne olduğu ise merak konusudur.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!