Bende iç çamaşırı yok Çaktırma bende de yok

Güncelleme Tarihi:

Bende iç çamaşırı yok Çaktırma bende de yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2002 02:08

Kanal D'de yayınlanan ‘‘Eve Doğru’’ yarışmasının çekimleri öncesi Gülben Ergen ve Seda Sayan arasındaki fısıldaşma, gazeteciler tarafından duyuldu. Ergen ve Sayan, birbirlerine iç çamaşırı giymediklerini fısıldadılar.

Kanal D'de yayınlanan ve Gülben Ergen'in sunduğu ‘‘Eve Doğru’’ programının bu haftaki konuk sanatçısı Seda Sayan'dı. Çekim öncesi basına poz veren ikili, kendi aralarında fısıltıyla konuşurken, dudaklarının kıpırdamaması için büyük gayret sarf ettiler. Ancak bu fısıldaşmada ikisinin de iççamaşırı giymediği anlaşıldı. Oturarak poz vermeyi ‘‘Bu elbiseyle olmaz’’ diye reddeden Gülben Ergen, Seda Sayan'la ayakta poz verdi. Gülben Ergen ile Seda Sayan, önce kaş göz işaretleriyle birbirlerine bir şeyler anlatmaya çalıştı. Ancak anlaşamayınca bu kez fısıldaşmaya başladılar. Fısıldaşma sırasında Ergen, ‘‘Benim iç çamaşırım yok, iz yapıyor’’ deyince Sayan da ‘‘Çaktırma, bende de yok’’ diye karşılık verdi. İki ünlü daha sonra kahkahayı patlattı.

Gazeteciler duymadı sandılar

Gazetecilere iç çamaşırı giymediği için oturarak poz vermek istemeyen Gülben Ergen'le Seda Sayan, aralarındaki fısıldaşmayı basın mensuplarının duymadığını sanıyordu. İki ünlü fısıldaşma ve kahkahalardan sonra gazetecilere ‘‘Neye güldüğümüzü biliyor musunuz’’ diye takıldılar. Oysa çekimlere katılan gazeteciler her şeyi duymuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!