Ben de pokerin meleğiyim

Güncelleme Tarihi:

Ben de pokerin meleğiyim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2013 00:09

Victoria’s Secret defilesinin provalarında Adriana Lima’nın yerine podyuma çıkan Tuğba Ercan, şimdilerde Dünya Poker Turnuvası’yla dünyayı dolaşıyor. 27 yaşındaki model, “Ben de poker dünyasının meleğiyim” diyor.

Haberin Devamı

AMERİKA’DA yaşayan Tuğba Ercan’ın adını ilk kez 2009 yılında Maksim Türkiye dergisine kapak olduğunda duymuştuk. Şimdilerde Dünya Poker Turnuvası’nın “Royal Flush Girls” ekibiyle dünyayı dolaşan Ercan, geçtiğimiz günlerde tatil için Bodrum’a geldi. 27 yaşındaki genç modelle Amerika’daki yaşamını konuştuk.

PITBULL’UN KLİBİNDE OYNADIM
Amerika’ya 15 yaşındayken gitmişsiniz. Ne kadar oldu modellik yapmaya başlayalı?
- Yedi sene.

Neler yaptınız bu yedi senede?
- 2008 yılında Victoria’s Secret defilelerine dublör olarak seçildim.

Nasıl yani?
- Defile öncesinde provalar yapılıyor. Eğer bir model provaya katılamazsa, onun yerine dublörü geçiyor. Ben de Adriana Lima’nın yedeği olarak beş gün boyunca provalara katıldım. Kafamda “Adriana Lima” yazısıyla podyumda yürüdüm. O yıl Adriana’nın Usher ile podyumda yürümesi gerekiyordu, provalarda onu da yaptım.

Victoria’s Secret provaları dışında neler yaptınız?
- Bir krem markasının Latin Amerika’daki yüzü oldum. Pitbull’un klibi de dahil çeşitli müzik videolarında yer aldım. Reklamlarda oynadım, katalog çekimlerine katıldım. Şimdilerde de Dünya Poker Turnuvası’nın “Royal Flush Girls” ekibindeki altı kızdan biriyim. Turnuvayla birlikte dünyanın dört bir yanına gidiyoruz.

YILIN 10 AYI ‘ROYAL FLUSH GIRL’
Bu, tam zamanlı bir iş mi?
- Evet, yılın 10 ayını bu işi yaparak geçiriyorum. Şimdi ailemle tatildeyim ama 14 Eylül’de turnuva yeniden başlayacak.

Nerelere gideceksiniz?
- İlk durağımız Pensilvanya olacak. Ardından Güney Afrika, İspanya ve Fransa’ya gideceğiz.

“Royal Flush Girls” ekibi olarak turnuvadaki görevleriniz neler?
- Turnuvayı tanıtmak, modellik yapmak, insanlarla fotoğraf çektirmek... Nasıl Victoria’s Secret’ın melekleri varsa, biz de poker dünyasının melekleriyiz.
Turnuva televizyonda yayınlandığı için tanınma imkanımız da oluyor. Renkli bir iş ve çok eğleniyorum.

Siz bu ekibe nasıl katıldınız?
- Kaliforniya’daki bir ajans seçmelere girmemi önerdi. Katıldım ve altı kızdan biri oldum. Bu, ekiple üçüncü sezonum olacak.

TÜRKİYE’DE ÇALIŞABİLİRİM
Şimdilerde bir de Amerikan Maxim dergisinin “Hometown Hotties” yarışmasında, yarı finalde yarışıyorsunuz, değil mi?
- Evet... Daha önce Türkiye’de de çıkıyordu dergi ve ben de 2009 yılında dergide yer almıştım. Şimdi yaşadığım yer olan Kaliforniya-Fort Lauderdale adına yarışmaya katıldım. Oylarla yarı finale kadar geldim. Şimdi ilk 10’u seçecekler.

İlk 10’a kalırsanız neler olacak?
- Çekimlere katılıyor, takvim çekimlerinde yer alıyorsun. Ayrıca ilk 10’dan bir kız seçiliyor ve o ayki derginin kapağı oluyor. Kazanmayı çok istiyorum açıkçası.

Amerika’da okulunuzu bitirdiniz mi?
- Evet, fizik tedavi bölümünden mezunum. Hâlâ Fort Lauderdale’de bir hastanede çalışıyorum. Royal Flush Girls ekibiyle yapacağım işlerin tarihleri belli olduğu için, bana ne zaman ihtiyaç varsa hastaneye koşuyorum. Her ne kadar turnuvayla dünyayı gezip güzel bir hayat yaşasam da, fizik terapi işim gerçek hayatta olup bitenlerle yüzleştiriyor beni.

Türkiye’de çalışmak ister misiniz?
- Buraya tatil için geldim ama ülkemde de kariyer yapmayı isterim açıkçası. Bikini ve iç çamaşırı çekimleri yaptığım için bu tarz markaların yüzü olabilirim. O yüzden şimdilerde araştırma yapıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!