Ben bir şöhret kurbanıyım

Güncelleme Tarihi:

Ben bir şöhret kurbanıyım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2008 00:00

Müzik dünyasının bir anda parlayan ve neredeyse parladığı kadar hızla sönmekten son anda kurtulan genç yıldızı Britney Spears, büyük olasılıkla geçen bir buçuk yılı hatırlamak bile istemiyordur. Önce eşi Kevin Federline'dan boşandı, sonra çocuklarının velayeti için çok uzun süre macedele etti. Hatta bu yüzden bunalıma girdi ve saçlarını kazıttı. Bu da yetmedi,... Çeşitli seks skandallarına adı karıştı. Geçen yıl MTV ödül töreni onun için bir şanstı ama fazla kilolu bedeniyle istenilen performansı sergileyemedi. Yine bitmedi, bir ara sinir krizi geçirip ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

BRİTNEY'İN ÇALKANTILI YAŞAMINDAN KARELER

Ama görünüşe göre Spears için kötü günler çoktan sona erdi. Fazla kilolarından kurtuldu, ailesiyle ve iç dünyasıyla barıştı, işine de dört elle sarıldı. Sonuç: mükemmelden de öte... Britney Spears, eski güzel günlerine döndü. Artık daha ince, daha sağlıklı ve daha güzel görünüyor. Üstelik skandallarıyla değil yaptığı işlerle ve aldığı ödüllerle basının gündemine geliyor. Başta ailesi olmak üzere tüm sevdikleri bu gelişmelerin bu şekilde devam etmesini istiyor.

Britney Spears, artık normal hayata döndüğünü ama buna adapte olmakta güçük çektiğini söyledi. Spears, kendisiyle yapılan bir röportajda 'Ben bir şöhret kurbanıyım... Yaşamımda bir hapishane" dedi. Spears "Yaşadıklarımdan yeterince ders aldım." diyerek sözlerini tamamladı.
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!