Bebeğimin bezini değiştiriyorum

Güncelleme Tarihi:

Bebeğimin bezini değiştiriyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Michael Jackson, 2000 yılının sürpriz söyleşisinde, özel yaşamıyla ilgili soruları büyük bir içtenlikle yanıtladı. Now Dergisi’nde yayınlanan söyleşide bulacaksınız. Bu söyleşinin önemli bölümlerini sizlere aktarıyoruz.

Sahnedeki Michael Jackson, gerçekte nasıl biridir. Bir baba olarak çocuklarını nasıl yetiştirmeyi düşünüyor? Neden kimsenin onu görmesini istemiyor. Tekrar evlenecek mi? Hayranları neden onun intihar etmesinden korkuyorlar? Ünlü sanatçı hakkında zihinleri kurcalayan soruların yanıtlarını verdi...

En yakın dostlarınız kimler?

Hiç kuşkusuz Elizabeth Taylor. Her perşembe onunla buluşup sinemaya gideriz.

Gerçekten bir sinema salonuna mı gidiyorsunuz?

Ben Warner Bros.stüdyolarına gitmek istiyorum ama Elizabeth kabul etmiyor. Onunla birlikte adını açıklamak istemediğim bir sinemaya gidiyoruz. Sinema salonunda sadece ikimiz oluyoruz.

Biraz da çocuklarınızdan söz edelim. Bazı gazetelerde, sizin ve Debbie'nin, çocukların biyolojik ebeveynleri olmadığınıza ilişkin yazılar yayınlandı.Bu iddialar doğru mu?

Hayır, hepsi yalan. Böyle saçmalıkları ortaya atmaya neden gerek duyulduğunu bilemiyorum.

Çocuklarınızın özelliklerinden söz eder misiniz?

Prince, film yapmak istiyor,ona bir video kamera armağan ettim. Paris, yürümeye ve konuşmaya yeni başladı. Çok tatlı bir kız çocuğu. Bebeklere bayılıyor. Kızkardeşim Janet, onun yaşındayken erkek oyuncaklarını severdi. Kızımın da halasına benzeyeceğini sanmıştım. Bu yüzden Paris'in bebeklerle oynaması beni şaşırtıyor.

Çocuklarınızın bakımıyla ilgileniyor musunuz?

Evet; gerektiğinde bezlerini değiştiriyorum. Bebek bakmak, gerçekten zor bir işmiş... Ama ben bu işi seviyorum. Keşki ilk günlerde de çocuklarımla bukadar ilgilenebilseydim.

Çocuklarınız için dansedip şarkı söylüyor musunuz?

Evet. Özellikle ağladıkları zaman, onları susturmanın tek yolu bu.

Başka çocuk istiyor musunuz?

Kesinlikle istiyorum. Babama onun rekorunu kıracağımı söyledim. Babamın tam 10 çocuğu var.

Bir gün kendinizi değişik kostümlerle gizlemeden kalabalığın arasına karışmayı düşünüyor musunuz?

Bu şekilde gizlenmemin bir kaç nedeni var. Öncelikle sokaktaki insanların benim hakkımda neler düşündüklerini öğrenme fırsatım oluyor. Basın beni aklını oynatmış zavallı biri olarak tanıtmaktan bir türlü vazgeçmiyor.Ben onların iddia ettikleri gibi biri değilim.

Estetik ameliyatlar konusunda ne diyeceksiniz?

Hollywood’da estetik yaptırmamış bir kişiyi bile gösteremezsiniz. Neden benim estetik ameliyatlarıma bukadar önem verildiğini bilemiyorum. Elvis Presley de burnunu düzelttirmişti. Bunu Lisa Marie'den öğrendim.Kimse Elvis'in ameliyatlı burnundan sövzetmiyor. Bu haksızlık.

İlk eşinizden söz açılmışken, onunla ilişkilerinizden bahseder misiniz? Eski karınızla görüşüyor musunuz?

Lisa çok tatlı bir kadındır. Ondan çok hoşlanıyorum. Biz onunla dostuz. Yarın neler olacağını kim bilebilir ki?Lisa, sık sık evime gelip çocuklarımı görüyor

En çok beğendiğiniz müzik türü hangisi?

Duyunca şaşıracaksınız ama bu sabah Rogers ve Hammerstein'ın parçalarını söylemek istedim. ‘‘Neşeli Günler‘‘ müzikalinden bazı şarkıları mırıldanmak bana huzur veriyor. MGM Şirketinin eski müzikallerini çok seviyorum. Müzikal filmlerin melodileri hoşuma gidiyor.

Yeni milenyumda yeni bir Michael olacak mı?

Evet, bazı planlarım var. Herşeyin eskisinden çok farklı olmasını istiyorum. ‘‘I Have This Dream‘‘ isimli yeni bir şarkım var. Bu dünya ve çevre ile ilgili bir milenyum şarkısı..

Tekrar konser turnelerine çıkacak mısınız?

Hayır. Kesinlikle hayır. Turneler, benden çok şey götürüyor.

41 yaşında mutlu olduğunuzu söyleyebilir misiniz?

Ben genellikle mutluyumdur. Hiç bir şeyin beni etkilemesine izin vermem. Kıyıya vuran dalgaların sesini, kuşların cıvıltılarını ve insanların şen kahkahalarını dinlemekten büyük zevk alırım. Gerçek, doğal ve masum olan heryşey hoşuma gider. Bir partiye ya da bir klübe gitmeyi asla aklımdan geçirmem. Eğlenmek için bu tür etkinlikleri seçmem. Yaşım çok küçükken bunları yapıyordum ama artık büyüdüm.

Bir röportajda dünya çocuklarına yardım etme şansını z kalmasa intihar edeceğinizi söylemiştiniz...

Her zaman böyle düşünmüşümdür. Ben çocuklar için yaşıyorum. Zaten yarattığım her şeyin esin kaynağı, çocuk masumiyeti. Ve de doğa. Doğa benim için her şeydir. Zaten öyle olması gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!