BBT Ümraniye'ye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

BBT Ãœmraniyeye gidiyor
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 17, 2002 11:08

Bakırköy Belediye Tiyatroları (BBT), Ümraniye'deki seyircisiyle buluşuyor. BBT;Mary Mary, İvan İvanoviç Var mıydı Yok muydu?, Dağ Denize Kavuştu adlı oyunları 21 Nisan tarihine kadar Şehir Tiyatroları'nın Ümraniye'deki sahnesinde sunacak.

Haberin Devamı

Mary Mary: Jean Kerr’in yazıp Müşfik Kenter’in yönettiği Mary Mary, boşandıkları halde birbirlerini seven, ama bunu kendilerine bile itiraf edemeyen Bob ile Mary’nin komik öyküsünü anlatır. Oyunda Emre Kınay, Yonca Cevher, Çetin Etili, Durul Bazen, Çetin Etili ve Gülce Uğurlu rol alıyor.

Ä°van Ä°vanoviç Var mıydı Yok muydu?: Nazım Hikmet’in  bürokrasiyi kıyasıya eleÅŸtirdiÄŸi bir hiciv. Kenan Işık’ın yönettiÄŸi oyun, bürokrasinin pençesindeki küçük adamın dramını ele alır. Oyunda Ragıp SavaÅŸ, Defne Åžener, Åžefik Kıran, Turgay Kantürk, Aytekin Özen'in de aralarında bulunduÄŸu kalabalık bir kadro rol alıyor.Â

Dağ Denize Kavuştu: Ülker Köksal’ın yazıp Üstün Asutay’ın yönettiği çocuk oyunu Dağ, Köy ile Deniz Köy arasında uzun süredir devam eden kavgaların sonucu çekilen çitin yarattığı sorunlar ve iki köyün çocuklarının aradaki bu engeli kaldırma çabalarını konu ediniyor.

Haberin Devamı

Bakırköy Belediye Tiyatroları'nın Ümraniye Sahnesi'ndeki programı şöyle:

Mary Mary
18 Nisan PerÅŸembe/ 19 Nisan Cuma
Saat: 20.30

İvan İvanociç Var mıydı Yok muydu?
20 Nisan Cumartesi
Saat: 15:00- 20;30
21 Nisan Pazar
Saat: 14:00- 18:30

DaÄŸ Denize KavuÅŸtu
21 Nisan
Saat: 11.00

Biletler için
Ãœmraniye Sahnesi: 0 216 461 85 22
Bakırköy Belediye Tiyatroları
Yunus Emre Kültür Merkezi, Ataköy 9. Kısım, Atrium Yanı
Tel: 0 212 661 38 95

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!