Bayramda sabaha kadar eğlence diyenlere

Güncelleme Tarihi:

Bayramda sabaha kadar eğlence diyenlere
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2006 00:00

Sabahlara kadar dans edeyim. Sevdiğim şarkıcının güzel şarkılarını gözlerinin içine bakarak dinleyeyim. Güzel güzel yemekler yiyeyim. Kırk yılda bir içkime sınır koymayayım. Geç yatayım ve sabah kalktığımda havuzda, denizde ya da bir SPA merkezinde dinlenebileceğimi bileyim...

Bu bayram tatili için böyle planlarınız varsa, Hürriyet Seyahat’in önerilerine göz atın... Türkiye’nin pek çok bölgesinde oteller bayram için birbirinden eğlenceli programlar hazırladı. İşte bazıları...

ANTALYA

Yıldızların altında yıldızlardan konserler

Beldibi’ndeki Sungate Port Royal otel, bayram tatilinde Sibel Can, Ebru Gündeş ve Funda Arar’la misafirlerini buluşturuyor. 22 Ekim’de Funda Arar, 23 Ekim’de Sibel Can ve 24 Ekim’de Ebru Gündeş’in sahne alacağı otel, bayram süresince SPA hizmetlerine de devam edecek.

Uzakdoğu terapilerinin ve Avrupa masajlarıyla bakımlarının bir arada yeraldığı Sungate Spa Center’da misafirlerin isteği doğrultusunda kişisel bakım programları bayrama özel olarak sunulacak. (0212 236 20 76)

World of Wonders Topkapı ve Kremlin Palace otelleri de bu yıl bayram eğlencesinde iddialı. Moskova’da bulunan Kremlin Sarayı’nın benzeri olan WOW Kremlin Palace’ın balo salonunda yapılacak gala gecelerinde 22 Ekim pazar günü Nilüfer, 23 Ekim pazartesi günü Ferhat Göçer ve 24 Ekim salı günü Candan Erçetin sahne alacak. Aksu’da bulunan WOW Topkapı Palace’ta da bayram günleri her akşam canlı müzik ve sürprizler var. Programlar bayram süresince otelin avlusunda "Fasl-ı Harika" ile başlayacak.

Konyaaltı’ndaki Hillside Su’da bayram programı, 21 Ekim cumartesi günü canlı saksofon + perküsyon dinletisiyle başlayacak ve DJ müziğiyle devam edecek. Pazar günü, DJ U.F.U.K var. Pazartesi Brezilya gecesi, salı Yunan gecesi, çarşamba Latin gecesi, perşembe canlı müzik, cuma yine saksofon+perküsyon, cumartesi DJ müziği olacak. (0242 249 07 00 www.hillsidesu.com)

Beldibi’ndeki Club Zigana Tatil Köyü, geçtiğimiz günlerde onuncu yılını kutladı ve bu bayram on günlük bir bayram programı hazırladı. "Kesintisiz eğlence" sloganıyla sunulan programda, İsmail YK, Nadide Sultan, Asena, İsmail Türük, Niran Ünsal, Zeynep Mansur, Berkant, Tülay Özer gibi sanatçılar var. (0242 824 92 30 www.clubzigana.com)

Belek’te bulunan IC Hotels, Şeker Bayramı’nda dört büyük konsere ev sahipliği yapıyor. Bayramın ilk günü IC Hotels Green Palace’ta Ebru Gündeş, IC Hotels Santai’de Deniz Seki, sevilen parçalarını seslendirecek. Bayramın ikinci günü IC Hotels Green Palace’ta Serdar Ortaç, IC Hotels Santai’de Kıraç sahne alacak. Green Palace, villa ve suitleri, Uzakdoğu mimarisiyle hazırlanmış peyzajıyla dikkat çekiyor. (444 75 75

www.ichotels.com.tr)

Kemer’deki Simena Holiday Resort & SPA, Şeker Bayramı boyunca konuklarını ödüllü animasyon ekibiyla ağırlayacak. Programda fasıl ekibinden dans gösterilerine, sürpriz sanatçılardan canlı müzik gruplarına kadar Türkiye’nin yedi bölgesinden değişik çağrışımlar olacak. Otelin Select Villa’ları, 220 metrekare genişliğinde, dublex olarak, ailenizle birlikte keyif almanız için tasarlanmış. (www.simenahr.com)

Lara sahilindeki Concorde Resort & SPA’da bayram boyunca her akşam animasyon şovları, piyano dinletileri, gündüzleri turnuvalar var. Ayrıca açık büfede her akşam değişik temalı mönüler olacak; Türk, Asya, Balık, İtalyan, Meksika ve Uluslararası Mutfak gibi... Çocuklara yönelik eğlenceler de cabası. 23 Ekim’de yapılacak gala gecesinde Koray Orkestrası ve oryantal şov var. 24 Ekim akşamı Moğol Sirki gösterisi yer alacak. (0242 352 26 26 www.concordehotel.com.tr)

Jolly Tur, Antalya’nın dört otelinde, sekiz ünlü sanatçıyla gala programları hazırladı. Bayramın birinci günü Belek Venezia Palace’ta Hülya Avşar, Kemer Queen’s Park’ta İbrahim Tatlıses, Maj Mirage Park’ta Ajda Pekkan, Mirada Del Mar’da ise Gülşen var. Bayramın ikinci günü İbrahim Tatlıses Venezia Palace’ta, Demet Akalın Queens Park’ta, Nükhet Duru-Cenk Eren Maj Mirage Park’ta, Özcan Deniz Mirada Del Mar’da sahneye çıkacak. (0533 767 00 70 s.akgul@jollytur.com)

Belek Acısu mevkiinde bulunan Xanadu Resort’ta bayram boyunca açık havada canlı müzik var. Her akşam Xanadu Bar’da "Night Birds" grubu güzel şarkılarla konukları eğlendirecek. Otelin amfitiyatrosunda her gün ayrı bir şov olacak. Gece uzun diyenleri Irish Pub ve Xanadu Disco, eğlenmekten yorgun düşenleri ise Shang-Du SPA bekliyor. (0242 710 00 00 www.xanaduresort.com.tr)

BODRUM

Gümbet koyunda yer alan WOW Bodrum Resort, bayramı Bodrum’un eşsiz güzelliğinde geçirmek isteyenleri bekliyor. Maximum All Inclusive konseptiyle hizmet veren WOW Bodrum Resort, gündüz spor ve aktivite, gece şov ve eğlence vaadediyor. Bayram için özel canlı müzikler var. (444 2000)
/images/100/0x0/55ea199cf018fbb8f86b3d80

"Türkiye’nin En İyi SPA Oteli" ödüllü The Marmara Bodrum, bayram tatili boyunca konuklarını şehir stresinden uzaklaştırmayı ve rahatlatıp dinlendirmeyi amaçlıyor. Performansı ve besteleriyle dikkat çeken İtalyan Stefania Di Pierro bayramda dört gece The Marmara Bodrum’da sahne alıyor. Ayrıca kendini yenilemek isteyenler için de Türk hamamında kese, çikolatalı, üzümlü, yeşil çaylı ve yosunlu vücut bakımları var. (0252 313 81 30)

ALANYA

Konaklı mevkiinde bulunan MC Arancia Resort, 21-29 Ekim tarihleri arasında bayram özel programı gerçekleştiriyor. 23 Ekim gecesi Işın Karaca, 24 Ekim gecesi İzel, 25 Ekim gecesi ise Özgün sizlerle birlikte olacak. Açık ve kapalı yüzme havuzu, kocaman bir bahçesi, dört barı, her türlü spor olanağı olan 460 odalı otelde gala gecesine 0-12 yaş çocuklar alınmıyor.

SAPANCA

Richmond/Nua Wellness SPA, farklı bir bayram tatili imkanı sunuyor. İstanbul’a bir saat uzaklıktaki otel, bayramda eğlenmek isteyenleri de dinlemek isteyenleri de memnun edecek seçenekler hazırladı. Bayramın ilk günü saz gecesi, ikinci günü Kerem Görsev ve grubu sahne alacak. Dans gecesinde ise Funcky C ve DJ Hüseyin Karadayı performanslarını sergileyecek. Ayrıca yoga, pilates, qi- kong ve yüz cimnastiği konusunda eğitimler verilecek. İsteyene balonla gezi de var.

ÇEŞME

Petek Dinçöz ve Muazzez Ersoy hayranları için

Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte kongre ve sağlık turizmine iddialı bir giriş yapan Çeşme Ilıca Hotel, Şeker Bayramı’nı da Petek Dinçöz’le karşılıyor. Sadece yazın değil kışın da hizmet vermeye devam edecek olan otel, Emel Sayın, Gülşen ve Tuğba Özerk’le başlattığı ünlüler geçidine bu bayram Petek Dinçöz’ü ekledi. 114 executive, 123 standart, 8 standart suit, 2 junior suit, 2 king suit, 11 aile ve 3 bungalow olmak üzere toplam 263 odaya sahip olan beş yıldızlı Ilıca Hotel, Çeşme Ilıca’nın Boyalık mevkiinde. (0232 723 2183 info@ilicahotel.com.tr)

Altın Yunus Oteli, 23 Ekim’de, bayramın birinci gününde Nostalji Kraliçesi olarak bilinen Muazzez Ersoy’un sahneye çıkacağı bir program düzenliyor. Toplam 474 odalı otelde açık ve kapalı havuzlar haricinde ısıtmalı havuz, termal havuz, Türk hamamı, şok havuzu, sauna, masaj, solaryum, güzellik ve sağlık merkezi, SPA, fitness center, thalassotherapy, su jimnastiği, aerobik, jimnastik, masa tenisi, bilardo, disko, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, tenis kursu gibi olanaklar var. (0232 723 12 50 www.altinyunus.com.tr)

İSTANBUL

İstanbul’un her yanı eğlence

4. Levent’te, stili, özgün servisi, fonksiyonel ve zarif 249 odasıyla yükselen "butik iş oteli" Mövenpick Hotel İstanbul, Şeker Bayramı’nı İstanbul’da geçirmek isteyenlere özel seçenekler sunuyor. 20 - 26 Ekim 2006 tarihleri arasında geçerli olan bayram paketinde, iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta açık büfe kahvaltı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzi bulunuyor. (0212 319 29 29)

Polat Renaissance İstanbul Hotel’in özel bayram paketi de Akdeniz ve Türk mutfağının en güzel örneklerini tadabileceğiniz Daphne Restaurant&Grill’de sabah kahvaltısı, iki kişilik akşam yemeği, Health Club ve kapalı yüzme havuzundan ücretsiz yararlanmayı içeriyor.

(0212 414 18 00 www.polatrenaissance.com)

Swissotel The Bosphorus ise muhteşem boğaz veya park manzaralı odada konaklama, Cafe Swiss Restaurant’ta açık büfe kahvaltı, Sağlık Kulübü’nde bulunan kapalı havuz, sauna, gym ve jakuziden ücretsiz olarak yararlanma olanakları sunuyor. (0212 326 11 00 33 05)

Riva Deresi kenarındaki Village Park Country Resort bayram tatilini doğayla içi içe geçirmek isteyenler için iyi bir alternatif. Otelde bayram boyunca mini golf turnuvası ve Ahır Bar’da çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Canlı müzik de var. (0216 434 59 31-32 www.villagepark.com.tr)

AFYON

Hem sağlık, hem bayram keyfi

Korel Thermal Resort Clinic&SPA, eğlenceyle birlikte sağlıklı bir tatil geçirmek isteyenleri bekliyor. Otelde bayramın ikinci günü Zara sahne alıyor. Otel SPA otellerinin sunduğu hizmetlerin yanı sıra, klinik tedavi merkezi olarak da misafirlerine hizmet veriyor. Dermatoloji, psikoterapi, dahiliye, fizik tedavi, ortopedi, alerji tedavisi, diyet, göz, diş ve diyaliz merkezi bulunan tesis, toplam 800 yatak kapasitesine sahip. (0272 252 22 22)

* Oruçoğlu Termal Otel’in dört ve beş gecelik iki paket var. Altı yaşa kadar çocuklar ücretsiz. Bayram boyunca her gün yemekte canlı müzik ve eğlence, ayrıca çocuk animasyonları sunacak otelde gala gecesi 24 Ekim’de. Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy sahne alıyor. Programda bir pop müziği sanatçısı da var ancak sürpriz. Sabah nasıl kalkarım demeyin, Türk banyoları, yüzme havuzları, buhar banyoları sizi bekliyor olacak. (0272 251 50 50 info@orucoglu.com.tr)

YURTDIŞI

Magic Life, Şeker Bayramı turlarıyla farklı bir tatile çağırıyor. Kızıldeniz’in gizemli dünyasına keyifli bir yolculuk yapmak isteyenler, Magic Life’ın Mısır’daki kulüplerinden biri olan Sharm El Sheikh’te mavi dünyanın kapılarını aralayabilir. Tur 21-25 Ekim tarihleri arasında. Magic Life Africana ise golf meraklılarını bayram tatilinde Tunus’ta buluşturuyor. Vize işlemine gerek olmayan Tunus turu 21-28 Ekim tarihlerini kapsıyor. Bu arada bayramda Türkiye’yi düşünenler de unutulmamış; Magic Life Antalya, Bodrum, Dalaman ve Marmaris’teki kulüpleriyle hizmet veriyor. (444 4 666)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!