Bayan çarpıcı kıvrımlar

Güncelleme Tarihi:

Bayan çarpıcı kıvrımlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2010 00:00

Miss Nine, gerçek adıyla Kristin Schrot, kariyerine manken olarak başladı. Zamanla DJ’liğe merak sardı. Ibiza’da Pacha, Miami’de Space, New York’ta Mansion gibi kulüplerde çalıyor. Bu sezon Levi’s’ın Curve ID serisinin reklam kampanyası için çekilen afişleri billboardlar’ı süslüyor. Cuma akşamı performans sergilemek için Türkiye’ye geldi. 1.80 boyundaki Miss Nine, alameti farikası olan çarpıcı kıvrımlarıyla karşımızdaydı

Haberin Devamı

-  Nasıl bir çocukluğunuz vardı?
- Doğu Almanya’da bir kasabada doğdum. Okulu bitirdikten sonra annemin isteğiyle hastanede hemşirelik yapmaya başladım. Ama hayallerimde dünyayı gezmek vardı.
-  Hayallerinize 16 yaşında mankenlik yarışmasına katılarak ulaştınız o halde?
- Almanya’da yapılan yarışmaya katılma kararı verdim. İki hafta sonra aradılar.
-  Aileniz nasıl tepki verdi?
- Hiç mutlu olmadılar ama ben yarışmaya katıldım. Üçüncü oldum. Hollanda’yı erkek arkadaşımla sık sık ziyaret etmeye başladım. Erkek arkadaşımın bağlantılarını kullanarak modellik ajanslarından teklifler aldım ve mankenlik kariyerim başladı.
-  Peki kasabadaki bütün kızlar sizin gibi güzel midir?
- Diğer kızların durumunu çok bilemiyorum çünkü benim arkadaşlarım hep erkeklerdi.
-  Müzik yapmaya nasıl başladınız?
- Mankenlik sayesinde çok seyahat ediyordum. Yoğun tempoların arasında da kısa süreli boşluklar olurdu. Bu dönemlerde DJ olan bir arkadaşımın düzenlediği partilere katılıyordum. Onun insanları coşturması ve verdiği enerji beni çok etkiledi. Daft Punk’ın parçasını evde kendi kendime çalarken “Bunu ben de yapabilirim” dedim. Çok çalıştım. Beceremediğim zamanlarda CD’lerimi kırıp camdan atardım.
-  Türkiye’de mankenler ya oyuncu ya şarkıcı olur. Yurtdışında DJ mi olunuyor?
- Müziğin benim içimde ayrı bir yeri var. Ama gelecek ne gösterir bilemem. Kendi kliplerimde oynamak için oyunculuk dersleri almaya başladım bile.
-  Neden sahne için Miss Nine ismini seçtiniz?
- Modellik ve DJ’lik kariyerlerimi birbirine karıştırmaması için. Küçüklükten beri kullandığım ‘Niner’ takma ismini doğduğum 9 Mart’la birleştirerek ‘Nine’ adını buldum.
-  Sizce insanlar kulübe müziğinizi dinlemeye mi, fiziğinizi görmeye mi geliyor?
- Tabii ki müziğim için geliyor... Hemen hemen her hafta sonu çalıyorum. Artık hareketli, enerjik, bol ritimli ve feminen Miss Nine soundu’nu yarattım.
-  Seksi DJ olarak anılmak sizi rahatsız ediyor mu?
- Birçok kadın aşırı seksi giyinerek bu mesleği ciddiye almıyor ve bu durum benim gibi müzik yapanların işlerine yansıyor. Ben sahnedeyken de kot giyiyorum. Bu sayede rahatça dans edebiliyorum.

Haberin Devamı

SİGORTA YÜZÜME VE BEL ALTIMA

Haberin Devamı

-  Levi’s reklamlarında ‘çarpıcı kıvrımlara sahip’ olarak tanıtılıyorsunuz. Sizce hangi kıvrımlarınız en çarpıcı olanlar?
- Kalçalarım (Gülüyor).
-  Güzel kadınlar genelde çirkin adamları seçer. Sizin kriterleriniz nasıl?
- Öncelikle bana iyi davranan ve sportif bir erkek olmalı. Bunun dışında iç güzellik daha önemli.
-  Hollywood ünlüleri vücutlarını sigortalatıyor. Siz olsanız nerenizi sigortalatırdınız?
- Zor bir soru. Herhalde yüzümü
ve belimden altımı sigortalatırdım.

HER HAFTA SONU BAŞKA BİR ÜLKEDE

Miss Nine (26) şimdiye kadar pek çok ülkede müzik yaptı. Neredeyse her hafta sonu başka bir ülkede performans sergiliyor. Şimdiye kadar gittiği ülkelerin sayısını dahi hatırlamıyor: “Sadece bulunmadığım ülkeleri söylesem daha kolay olur. Hindistan ve İzlanda gitmediğim ülkeler. Oraları görmek istiyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!