Bay ve Bayan Smith’li aşk itirafı

Güncelleme Tarihi:

Bay ve Bayan Smith’li aşk itirafı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2006 00:00

Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün "Ihlamurlar Altında" dizisinin çekimlerinde tanışıp aşık oldular. Tıpkı Brad Pitt ve Angelina Jolie gibi bir set aşkı...

Birbirine aşık dört ünlü çift, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde Elele dergisinin özel prodüksiyonu için objektif karşısına geçti ve ünlü filmlerin aşk sahnelerine kendi görüntüleriyle hayat verdi.

"Biz aşkımızı göz önünde yaşamak istemiyoruz" diyen Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün ise bu kurallarını bir kereliğine unutarak, Pitt-Jolie aşkının patlak verdiği Mr.&Mrs. Smith filminin afişini canlandırdı.

Başka evlatlık yok

Brad Pitt-Angelina Jolie


Burçları: Brad Pitt’in burcu Yay, Angelina Jolie’ninki İkizler. Pitt ve Jolie için ’mükemmel bir çift’ denilebilir.

Susan Miller diyor ki: "Angelina, bu yıl başka bir çocuk evlat edinmeyecek. Haziran ayı Angelina Jolie ve Brad Pitt’in evlenmesi için en uygun an. Angelina Jolie, doğum günü yaklaşırken evlenmek isteyebilir."

Katie Holmes özgürlüğünü özleyecek

Katie Holmes-Tom Cruise

Burçları:Tom Cruise’un burcu Yengeç, Katie Holmes’unki Yay. Evcil Yengeç ile özgürlük meraklısı Yay’ın anlaşması biraz zor.

Susan Miller diyor ki: "Tom’un evlilik bölümünde dolunayın olduğu temmuzda düğün ihtimali yüksek. Fakat çift büyük bir huzursuzluk yaşayabilir. Holmes, özgürlüğünü özleyecek."

Anlaşmazlıklar çıkacak

Britney Spears-Kevin Federline

Burçları: Kevin’ın burcu Koç, Britney’inki Yay. Koç burcundakiler, sınırları zorlamayı sever; ama güçlü Yay burcu karşı saldırıya geçmekte ustadır.

Susan Miller diyor ki: "Mart ayının son günlerinde Kevin Federline, sıkıntı yaşayabilir. Britney ile arasında anlaşmazlık çıkabilir. Kevin, Britney’e çiçek göndermeyi ihmal ederse, kendini kapının önünde bulabilir."

Düzenli bir hayat isteyecekler

Zach Braff-Mandy Moore

Burçları: İkisinin de burcu Koç. Sevgililer sık sık kavga edip barışmaktan hoşlanıyorlar.

Susan Miller diyor ki: "Zach Braff ile Mandy Moore’un ilişkileri zaman zaman kopma noktasına geldi. Ama onlar bundan sonra düzenli bir hayata kavuşmak isteyebilirler. Eğer hayatlarını birleştirmek isterlerse, 13 Nisan-3 Haziran arası ya da haziran sonu en uygun dönem."

Nicole mayısta hamile kalabilir

Keith Urban-Nicole Kidman

Burçları: Keith’in burcu Akrep, Nicole’unki İkizler. İkizler burcunda olanlar, kolay kolay kendilerini aşka kaptırmazlar. Fakat kararlı Akrep beklemesini bilir.

Susan Miller diyor ki: "Nicole Kidman ile Keith Urban, birbirlerine çok yakışıyorlar. Nişanlılık dönemi çok uzun sürebilir. Yakın bir gelecekte evlenmeseler bile, onları başka sürprizler bekliyor. Nicole Kidman, mayıs ayında hamile kalabilir."

Jennifer Aniston

Vince Vaughn


Evlilik yok

Burçları: Vince Vaughn’un burcu Koç, Jennifer Aniston’ınki ise Kova. İyimser Koç, özgürlük tutkunu Kova’nın her derdini dinler.

Susan Miller diyor ki: "Jennifer Aniston, Vince Vaughn ile ilişkisinde daha temkinli olmak istiyor. Aniston, Vince Vaughn’la evlenmeyecek. Gerçek aşkı ancak 2009 yılında bulacak. "
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!