Kiralık Aşk'ın Ömer'i Barış Arduç diziye ne zaman geri dönecek?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşkın Ömeri Barış Arduç diziye ne zaman geri dönecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 19:41

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk’ın yakışıklı Ömer’i dizinin son bölümünde rol almamıştı. Hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğratan yakışıklı oyuncu Barış Arduç rahatsızlanması nedeni ile sete gelememişti. Bir bölüm sevenlerinden uzak kalan Barış Arduç, diziye ne zaman döneceğini açıkladı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yayınlanan her bölümü ile Reyting sıralamalarında zirvede yer alan ve gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile birçok kişinin gönlünü fetheden Kiralık Aşk’ın yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 30. Bölümünde rol almamıştı. Hayranlarını büyük üzüntüye sokan yakışıklı oyuncu, bekleyenlere sevindirici haberi verdi. Sevilen oyuncu diziye döneceği tarihi duyurdu. İşte dizinin karizmatik Ömer’inin geri dönüş tarihi!

Bugüne kadar birçok projede yer alan ancak Kiralık Aşk dizisi ile genç kızların gönlünü fetheden Barış Arduç, geçtiğimiz günlerde yakalandığı gribi zatureye dönüşmesi nedeniyle ağır rahatsızlık geçirmiş, bu nedenle de dizi setine gelememişti.

Geçtiğimiz Cuma günü 30. Bölümü ile ekranlara gelen Kiralık Aşk’ta bekleyenlerinin karşısına çıkamayan yakışıklı oyuncunun birçok hayranı üzüntüye uğramıştı. Hatta bu sebeple çeşitli dedikodular da dolaşmaya başlamıştı. Barış Arduç Kiralık Aşk’tan ayrıldı mı? Neden yok?

Haberin Devamı

Ancak herkesin merakla beklediği yanıt çok gecikmedi. Bekleyenlere bu müjdeyi Barış Arduç kendisi verdi. Hastalığı nedeniyle çekimlere katılamayan yakışıklı oyuncu hayranlarının bu merakını ilginç bir yoldan giderdi.

Dizinin yayınlanan son bölümünün bitmesine dakikalar kala teknolojik bağlantılar aracılığı ile diziye bağlanarak canlı olarak kısa bir süre sevenlerinin karşısına çıktı. Hayranlarına iyi olduğunu söyleyen oyuncu, gelecek hafta diziye katılacağının da sinyallerini verdi.

Hayranlarına iyiyim mesajı veren Barış Arduç bunun ardından kendi kişisel sosyal medya hesabından “Alkışlar iş arkadaşlarıma, teşekkürler herkese. Haftaya setteyim inşallah. Bir şey yok, geçti geçti” dedi.

Kiralık Aşkın Ömeri Barış Arduç diziye ne zaman geri dönecek

Barış Arduç Kimdir?

9 Ekim 1987 İsviçre doğumludur. Aslen Arnavut kökenlidir. İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu’da tamamlayan Barış Arduç, lise son sınıfta ailesiyle birlikte İstanbul’a gelmiştir. Burada liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazanmıştır. Daha ilk yılından okulu sevemeyerek İstanbul’a geri dönmüştür. Yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi çeşitli spor dalları ile aktif olarak ilgilenmektedir.

Haberin Devamı

Usta tiyatro sanatçılarından Ayla Algan ile tanışarak Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almış, sonrasında Sadri Alışık Tiyatrosu’nda teatral eğitimi almıştır.

Profesyonel oyunculuk ile ilgili ilk adımını 2011 yılında Küçük Hanımefendi ve Dinle Sevgili dizileri ile atmıştır. Sonrasında Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı, Racon: Ailem İçin, Sadece Sen gibi projelerde yer almıştır.

2014 yılında vizyona giren Deliha isimli sinema filmi ile ün kazanan Arduç, şimdilerde ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta Ömer karakterini canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!