Bana hasta damgası vurmayın

Güncelleme Tarihi:

Bana hasta damgası vurmayın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2006 00:00

Keira Knightley, hızla zayıflamasını hastalığa bağlayanlara çıkıştı: "Kilo veren her kadına hasta damgası vurmayın, ben çok sağlıklıyım!"

Tüm dünyayı saran "Sıfır beden" çılgınlığına kendini kaptıranlardan biri de Keira Knightley... İngiliz oyuncu son dönemde verdiği aşırı kilo nedeniyle neredeyse bir deri bir kemik kaldı. Bu görüntüden dolayı da dedikodu kazanları kaynamaya başladı.

Şimdilerde herkes onun ya anoreksiya nervoza ya da blumia hastalığının pençesinde olduğunu konuşuyor. Ancak bu söylentiler kulağına gidince Knightley çok sinirlendi. Forma girmek için sadece birkaç kilo verdiğini, bunu da uzman denetiminde yaptığını söyleyen oyuncu, gazetecilere "Kilo veren her kadına hasta damgası vurmayın. Ben çok sağlıklıyım" diye çıkıştı.

Gözyaşları en büyük silahı

Sadece güzel bir kadın olduğu ama rol kabiliyetinin bulunmadığı eleştirilerine de "Oscar adaylığım en azından bir süre onları susturur" diye yanıt veren güzel oyuncu, aşk hayatında aradığı mutluluğu bulduğunu da saklamadı. "Aşk ve Gurur" filmindeki rol arkadaşı Rupert Friend’le beraber olan, öte yandan ilişkisi hakkında tek kelime etmeyen Knightley, bir ilişkide en büyük silahının gözyaşları olduğunu itiraf etti: "Benimle çıkmış herhangi biri, size kızdığım zamanki berbat ağlama eğilimimden bahseder. Ve bunu durduramıyorum. Bir kadının ağlamasından başka hiçbir şeyin bir erkeği çabucak pes ettirdiğini öğrenmiş oldum. Ama ağlamak kazanmak için bir taktik değil. Eğer durdurabilseydim, durdururdum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!