Balığın artık markası var

Güncelleme Tarihi:

Balığın artık markası var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 00:00

"Markalı balık" sloganıyla faaliyete geçen Aquarium Balık Market, tüketicilere balığın markalısını, sağlıklısını, uygun fiyatlı ve tazesini yedirmek için kolları sıvadı. İlk Aquarium Balık Market, İstanbul Avcılar’da E-5 Karayolu üzerinde açıldı. Market, AB standartlarının gerektirdiği tüm sertifikasyonlara sahip. Ürünlerini hijyenik koşullarda sunuyor.

ABT Tekstil’in sahibi ve Aquarium Balık Market’in kurucusu Adnan Bulak, "Balık her ne kadar buza yatırılmış ya da sürekli ıslatılmış olsa bile, hızlı bir bozulma sürecine girebiliyor. Bunun önüne geçmek için, satış noktasına gelene dek ve tezgáhtayken her aşamada kontrol altında olması son derece önemli. Ama ne yazık ki ülkemizde balığın satılma ve saklanma koşullarına pek dikkat edilmiyor. Avrupa Birliği standartlarında olan, yüksek hijyen ve kaliteye sahip satış noktamıza tüm balık severleri bekliyoruz" diyor. Aquarium Balık Market’te sadece balık değil, çeşitli deniz ürünleri, balık yemeğine uygun salata malzemeleri ve sosları, dondurulmuş deniz ürünleri, balık mezeleri ve el yapımı zeytinyağları gibi balık sofrasının vazgeçilmezleri de yer alıyor. Marketin özel olarak hazırladığı, doğal sızma Kargalı Zeytinyağı’nı 6.90 YTL’ye alabilirsiniz. Aquarium Balık Market, balık konusunda özel eğitim almış personeliyle hizmet veriyor. Veteriner, su ürünleri mühendisi ve gıda teknikeri 5 kişilik personel markete gelenlere yardımcı oluyor ve ürünlere ilişkin bilgi veriyor.

Türkiye’de ilk defa, tüketici her balığın üzerinde bulunan barkod numarası ile internet üzerinden balığın hangi ortamda yetiştiği, nelerle beslendiği, kaç aylık olduğu gibi pek çok bilgiye www.aquarium.com.tr adresinden ulaşabilecek.

Ramazandan sonra siparişleriniz temizlenmiş olarak soğuk havalı Aquarium araçları içerisinde adresinize teslim edilecek.

FİYATLAR NASIL (YTL)

Levrek 200/300 gr6.90

Çipura 200/300 gr7.90

Levrek 600/800 gr12 9

Çipura 600/800 gr11.50

Palamut (Adet)10.00

Barbunya 39.50

Dondurulmuş Kalamar Halka 350 gr10.50

Dondurulmuş Karides 350 gr16.50

Marine Ahtapot Salatası 250 gr9.50

İstavrit6.00

Hamsi10.00
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!