Bakma model olduğuma benim gönlüm müzikte

Güncelleme Tarihi:

Bakma model olduğuma benim gönlüm müzikte
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2012 00:00

Josh Beech 26 yaşında, 1.85 boyunda ve incecik bir adam. ‘Top 50 Erkek Model’ listesinde 11. sırada. Kariyerine müzisyen olarak başlayan ve dünyaca ünlü pek çok markayla çalışan model bu sene Fabrika markasının yüzü.

Haberin Devamı

- Müzik tutkunuz nasıl başladı?
- Benim hayatımda önemli bir ilham kaynağı olan büyükbabam Archie Taylor şarkıcıydı. Onun sayesinde müzik, çocukluğumda hayatıma girdi ve önemli bir parçam oldu. Müzik dinlemeden geçen bir günüm bile olduğunu hatırlamıyorum. Müzik yapmaksa benim için bir dışavurum biçimi.
- Indie müzik yaptığınız grubunuz ‘Josh Beech and the Johns’ nasıl kuruldu?
- Bir buçuk yıl önce New York’a taşındım ancak birlikte çalabileceğim kimse yoktu. New York’ta yaşayıp müzik yapmadan duramazdım çünkü müzik benim için her şey demek. Daha önce pek çok grupta çalmıştım ve akustik gitarım yanımdaydı. Ben de bir akustik EP çıkarmaya karar verdim. İnsanlar çok beğendi. Hatta etrafımdakiler turneye çıkmam gerektiğini söylüyordu ancak tek başıma turneye çıkmak istemiyordum. Daha önce birlikte çaldığım iki arkadaşımı davet ettim ve ‘Josh Beech and the Johns’ı kurmuş olduk. İlk albümümüz ‘Letters Written In The Sky’ı yeni bitirdik. Sonbaharda piyasaya çıkmış olacak. Şu anda piyasada olan ‘She’ adında bir EP albümümüz var. Ve yeni albüm öncesi ikinci single’ımızı da temmuz ayında yayınlayacağız.

Haberin Devamı

ŞARKILARIN HEPSİ KALBİMDEN GELİYOR

- Tüm şarkılarınızın sözleri sizin. Nelerden besleniyorsunuz?
- Günlük hayattan ilham alıyorum ve hepsi kalbimden geliyor.
- Sahnede podyumdan farklı olarak nasıl bir adamsınız?
- Podyumda veya kampanya çekimlerinde bir tasarımcının veya başarılı bir markanın tutkusunu temsil ediyorum. Ancak sahne tutkusu tabii çok farklı çünkü sahnede performansımı sergilerken sadece kendim oluyorum!
- Peki sahnede şarkı söylerken mi modellik teklifi geldi?
- Modellik hayatıma dört sene önce girdi. Bir festivalde ‘Models 1’ ajansından Sherrill Smith tarafından keşfedildim. Moda her zaman ilgimi çekmiştir çünkü moda da tıpkı müzik gibi, kendini bir dışavurum biçimi. Burberry ve Moschino gibi markalarla da çalıştım. Şimdi de Türkiye’den Fabrika. Aslında kişisel tarzımı da bir bakışta anlayabilirsin.
- Nedir sizin kişisel tarzınız?
- Dar jean’ler ve bol tişörtler giyiyorum. Tarzıma; punk rock diyebiliriz ancak bununla sınırlı kalmayacak kadar da açık fikirliyim.
- Peki müzik mi yoksa mankenlik mi daha çok zevk veriyor?
- İkisi arasında hangisinin ağır bastığını soruyorsan cevabım müzik. Müzik benim hayatım!

Haberin Devamı

30’UN ÜZERİNDE DÖVMEM VAR

- Kadınlar sizin gibi çok zayıf erkekleri daha mı çekici buluyor?
- Hiçbir fikrim yok.
- Vücudunuzda kaç dövme var?
- 30’un üzerinde. Bazıları anlamlı, bazılarıysa sadece hoşuma giden simgeler. Anlamı olanlardan en önemlisi; sağ kolumdaki büyükbabamın portresi.
- En seksi erkekler arasındasınız. Sizin için seksi olmanın tanımı nedir?
- Bence dünyadaki en seksi şey kendine güvenmek ve olmadığın biri gibi görünmeye çalışmamak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!