Bahar Candan kimdir, kaç yaşında? Dondurma şarkısının sözleri!

Güncelleme Tarihi:

Bahar Candan kimdir, kaç yaşında Dondurma şarkısının sözleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 11:23

Eser Yenenler ve Murat Boz'la Levazım'da bulunan bir evde kaçamak yaptıkları iddia edilen Bahar Candan son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. İşte Benim Stilim'in yarışmacılarından olan Bahar Candan, dondurma şarkısıyla adından söz ettirmişti. Peki, Bahar Candan kimdir, kaç yaşında? Bu soruların yanıtı ve çok konuşulan dondurma şarkısının sözleri detayda!

Haberin Devamı

Murat Boz ile anılan Bahar Candan, son günlerin en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden biri oldu. Adını İşte Benim Stilim ile duyuran Bahar Candan, Dondurma isimli şarkısıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Peki, Bahar Candan kimdir? İşte, hakkındaki detaylar ve dondurma şarkısını sözleri!

İşte Benim Stilim ardından Survivor ile adını duyuran Nihal Candan’ın kız kardeşi olan Bahar Candan 1988 yılında doğdu. Aslen Mersin'li olan ancak İstanbul'da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim'in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı. Bahar Candan 'Dondurma Gibisin' isimli şarkısı ve ağlama şekliyle sık sık gündeme geliyor. Şarkıyı ilk olarak İŞte Benim Stilim podyumunda öyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Haberin Devamı

 DONDURMA GİBİSİN

Hava bugün daha sıcak,
Seni gördüğüm andan beri.
Kafesi parçalayıp attım,
Özgürce sevebilmek için seni.

Yaz meyvesi tadında
Dondurma Gibisin.
Birazcık yesem, çok çabuk erir misin?
İki tane almayalım, paylaşmak güzeldir.
Dudaklar buluşsun, "yok" "dur" demeyelim. - See more at: http://www.sevilensarkisozleri.com/bahar-candan-yaz-meyvesi--dondurma-gibisin--sarki-sozleri-595430.aspx#sthash.z3NQIk2U.dpuf

 

BAKMADAN GEÇME!