Bade gelin oldu

Güncelleme Tarihi:

Bade gelin oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 00:00

“Ezel” dizisinde şebnem’i canlandıran ve bu projeyle oyunculuk yeteneğini gözler önüne seren Bade İşçil, ilk gelinliğini InStyle Weddings dergisi için giydi. Beyazlar içinde objektiflere poz veren ışçil, çekim sonrası evlilik, aşk ve ilişkilere dair soruları da yanıtladı..

Haberin Devamı

GELİNLİK BADE'YE ÇOK YAKIŞTI - Foto-galeri 

Şu anda belli ki kariyerinize odaklanmışsınız.    
  
- Evet, şu anda tüm zamanımı dizi çekimleri alıyor. Bir de yoğun biçimde spor yapıyorum. ınsanlar gece dışarı çıkan biri olduğumu düşünüyor ama hiç de öyle değil. Gece hayatıyla alakam yok. Sadece katılmam gereken bir davet olduğunda dışarı çıkıyorum.

Evlilikle ilgili ne düşünüyorsunuz?  

- Kariyerim daha ön planda şu anda... Evlenmeyi düşündüğüm kişiler oldu geçmişte ama evlenmediğime göre demek ki hiçbiri doğru kişi değilmiş. Benim hayalimdeki evlilik çok klasik. Akşam yemeklerinin birlikte yendiği, düzenli ve sade bir yaşam. Yani ailemden gördüğüm gibi bir Türk ailesi modeli.

 BEN HAFİF KUSURLU BİRİNİ ARIYORUM

 

Peki evlenmeye karar vereceğiniz kişi hangi karakter özelliklerine sahip olmalı?

- Ben tipik bir aslan burcuyum. Bu nedenle karşımdaki kişide liderlik vasıflarının ön planda olmasını isterim. Her durumda beni koruyup gözetmeli. Spor yapan, kariyerine önem veren, kısaca mükemmela yakın, hafif kusurlu birini arıyorum.

Eğer karşına biri çıkar ve hemen evlenirseniz nasıl bir düğün yapmak istersiniz?

- Ben aslında çok kalabalık ve gösterişli düğünlerden hoşlanıyorum. Ama sevdiğim kişiyle yurtdışında bir konsoloslukta bile evlenebilirim.

Peki sadık biri misiniz? Kıskanılmaktan hoşlanır mısınız?

- Son derece sadığımdır. Karşımdaki kişinin de bana tam anlamıyla güvenmesini isterim. Kıskançlığın güven yetersizliğinden ortaya çıktığını düşünüyorum. Tabii ki insan belli bir oranda kıskanır. Ama işi fazla ileriye götürmemek lazım. Ben düz mantıkla düşünürüm. Kadınlar bana çok komplike geliyor. “Bana şöyle davrandı, acaba bunu niye yaptı?” gibi düşüncelere asla kapılmam ve bunun üzerine kafa yormak istemem. En yakın arkadaşım da bir erkek. Belki bu yüzden kolaylıkla erkeklerin perspektifinden bakabiliyorum olaylara. Kızlardan çok erkeklerle anlaşıyorum.

Aldatılmaktan korkar mısınız?

- Aldatmak, insanın kendisini aldatmasıdır aslında. Bence o insanda mutlaka bir açık ya da kompleks vardır. Bir kıyafet satın alırsınız ama bununla yetinmeyip aynı kıyafetin bir başka rengini daha almak istersiniz; aldatmadaki arayış da aynen buna benziyor. Aldatmanın bir hastalık olduğunu ve iyileştirilebileceğini düşünüyorum. Aldatılmak da hayatın sonu değil.

ÇOCUK SAHİBİ OLURSAM BADE DİYE BİRİ KALMAZ

Birlikte olduğunuz kişinin de ünlü ya da medyatik olmasını bekler misiniz?

- Ben medyatik olmaktan hoşlanmıyorum. Doğal yaşamayı severim. Bu yüzden medyatik ya da ünlü olmasına hiç gerek yok. Bu işin en sevmediğim yanı hakkınızda yalan yanlış şeylerin yazılması. Sevdiğim biri olsa bunu saklayacağımı sanmam. Hatta tam tersi, “ışte bu benim sevdiğim adam” diye herkese söylemek isterim göğsümü gere gere.

Henüz evliliği düşünmediğinizi söylediniz, peki çocuklarla aranız nasıl?

- Çocukları çok seviyorum ama çocuk sahibi olduğumda Bade İşçil diye biri kalmaz diye düşünüyorum. Ben çok anaç ve korumacı olurum. Çocuk tüm hayatımı kapsar. Belki de endişeli birine dönüşmekten korkuyorumdur. Annem gibi yani!

Anneniz çok mu endişeli?

- Evet, annemle birlikte yaşıyoruz. Setten geç döndüğümde onu beni beklerken görüyorum. Gerisini siz düşünün artık.

Güzelliğinizi nasıl koruyorsunuz? Herhangi bir güzellik sırrınız var mı?

- Spor ve düzgün beslenme, en büyük sırrım bu. Sonuçta bir gün hepimiz yaşlanacağız. Önemli olan sağlıklı ve doğal bir biçimde yaşlanmak. ınsanın kendisiyle çok uğraşmasına karşıyım. Çok güzel bir özlü söz var: “Birşey bozulmadıkça onu çok fazla kurcalama...” Bence çok doğru bir söz.

Haberin Devamı

EVLENECEĞİM KİŞİYE AŞIK OLMAK İSTEMEM

Evlilikte aşka inanır mısınız?

- Evleneceğim kişiye aşık olmaktan korkarım. Çok yoğun bir aşk duygusu olduğunda, insan kaybetmekten korkuyor. Ben ilişkide daha çok mantık ararım. Ama tabii ki duygular önemli. Ona büyük hayranlık beslemeliyim. Birbirimizden öğreneceğimiz şeyler olmalı. Evleneceğim kişi benim en iyi arkadaşım olmalı, birlikte iyi vakit geçirebilmeliyiz. Bence önemli olan da bu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!