Babasından izinsiz izdivaç programına katılınca olanlar oldu | Evleneceksen Gel izle

Güncelleme Tarihi:

Babasından izinsiz izdivaç programına katılınca olanlar oldu | Evleneceksen Gel izle
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2015 22:40

İzdivaç programlarında gün geçmiyor ki ilginç bir şey yaşanmasın. Show TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel'de babasından izinsiz programa katılan damat adayı ve öfkeli baba çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Evleneceksen Gel’in sezon sonu finali için geri sayım devam ederken ve mutluluğun kapısını kimler aralayacak diye merak edilirken, baba ve oğlunun diyaloğu herkesi şaşırttı.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programına babasından izinsiz katılan damat adayı ve öfkeli baba damga vurdu. Evleneceksen Gel'de damat adayının babasının sözleri ve hayat hikayesi ile Seda Sayan ve Uğur Arslan'ı bile etkilemeyi başardı. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Kendilerinin bir aşirete mensup olduğunu belirten baba, oğluna bu hareketi yakıştıramadığını belirtti. İşte o anlar...

Haberin Devamı

Hayallerin gerçekleştiği, ümitlerin yeşerdiği, yalnız kimsenin kalmayacağı mottosuyla yayınlanan izdivaç programı Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelmekte.

KOMİK DÜGÜN FOTOĞRAFLARI

İlgili videolar:

DAMAT ADAYININ FERMUARI AÇILDI, SUNUCU KAPATMAYA ÇALIŞTI

Haberin Devamı

Haberin Devamı

GELİN ADAYI ORKESTRANIN ÇALDIĞI MÜZİĞE KIZDI

Haberin Devamı

SEDA SAYAN'IN TEPESİNİ ATTIRAN DAMAT ADAYI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!