Baba oğul stres attılar

Güncelleme Tarihi:

Baba oğul stres attılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2008 00:00

Antalya National Golf Club’ta gerçekleşen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası, 34 ülkeden dünyanın en iyi 126 kadın golf oyuncusunu bir araya getirdi.

Haberin Devamı

BABA OĞUL STRES ATTILAR

Golf sporuna gönül veren ve ülkemizde golf turizminin gelişmesi için büyük çaba harcayan National Golf Club Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, yıllardır sürdürdüğü mücadelenin sonunda turnuvayı Türkiye’ye getirip organize etmenin mutluluğunu yaşıyordu o gün.

Bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek olan turnuvanın 30. yılını kutluyor olması da ayrı bir heyecan yaratıyordu. Dört kıtadaki 18 ülkede düzenlenen ve dünyanın en önemli golf turnuvalarından biri olan Ladies European Tour’un bu yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olması ayrı bir gurur ve mutluluktu Bülent Göktuna için.

Golfçüler  arasında Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve oğlu Mustafa Koç da vardı ve tüm gözler onların üzerlerindeydi. Zaman zaman öğle molalarında karşılaşsalar da bütün gün sahalarda olan baba - oğul Koç’ların mutluluklarına diyecek yoktu. Rahmi Koç’un ekibi arasında dünyaca ünlü golfcü Maria Verchenova da vardı. Caroline Koç, zaman zaman kayınpederine büyük destek verdi.

İstanbul cemiyet hayatından bu spora gönül veren pek çok tanıdık simanın bir araya geldiği turnuvada son derece keyifli anlara sahne oldu. Beş gün süren turnuvanın son gecesi Garanti Bankası’nın kokteyli ile son buldu. Bülent Göktuna, beş gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelen yabancı misafirlerine ve İstanbul’dan gelen dostlarına her zaman olduğu gibi kusursuz bir ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı.

Haberin Devamı

Baba oğul stres attılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!