Baba Candır 31. yeni bölümde aile karışıyor - izle

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 31. yeni bölümde aile karışıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 10:35

TRT 1'in keyifle izlenen dizisi Baba Can'dır bu akşam 31. bölümü ile ekrana gelecek. Damla ülkeye döndüğünü ailesinden saklayınca ortalık karışıyor. Baba Candır 31. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

Haberin Devamı

DAMLA AİLEYİ KARIŞTIRIYOR”

TRT 1 ‘in sıcacık aile dizisi “Baba Candır”ın 31. Bölümünde Haluk Nermin’in doğum gününde kendini aileye sevdirmek için türlü türlü şaklabanlıklar yaparken her şeyi eline yüzüne bulaştırır. Doğum günü partisine Levent’in gelmesiyle işler iyice karışır. Salih Levent’e oğlu gibi davranması Ece ve Haluk’un canını sıkar.

Damla ülkeye döndüğünü annesinden saklamak için köşe bucak kaçarken Ece’ye yakalanır. Ece Damla’nın döndüğünü Nermin’e söylemek isteyince Damla onu ilişkisini ortaya çıkarmakla tehdit eder. Damla’nın alacakları Salih’in ve ailenin peşine düşerler. Emrecan ve Ceylan Müjde’nin pastanesinde işe başlar başlamaz kendilerini Müjde’nin sinsi planlarının içinde bulurlar. Haluk’un Ece’yi terfi ettirir. Bu durum Ece’yi rahatsız eder. İş ile aşkı birbirine karıştırmak istemeyen Ece Haluk’tan ilişkilerini gizli tutmalarını rica eder. Ofise gelen beklenmedik ziyaretçi Ece ve Haluk’un bütün planlarını altüst edip, ortalığı birbirine katacaktır.

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarının en sıcak aile dizisi Baba Candır’da bu hafta; Haluk Salih’in gözüne girebilecek midir? Damla peşindeki alacaklıları atlatıp Nermin ile yüzleşecek midir? Haluk ve Ece iş yerinde ilişkilerini gizleyebilecekler midir? Emrecan ve Ceylan Müjde tarafından kullanıldıklarının farkına varacaklar mıdır? Bütün bu soruların cevabı Baba Candır’ın 31.Bölümünde.


BABA CANDIR 31. BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baba Candır'da Haluk ve Salih karşı karşıya...Haluk Ece’ye evlenme teklif eder. Babasının bu evliliği onaylamayacağından korkan Ece, Haluk’u babasının ideal damat olması için eğitir. Haluk türlü türlü numaralarla kendini Salih’e sevdirmeye çalışır. Ceylan Rüzgar ile hazırladıkları albüm için klip çekmek zorundadır. Emrecan ise tüm işleri zorlaştırır. Nermin’in doğum günü için bütün aile sürpriz bir parti düzenler. Partinin asıl sürprizi ise geçmişten gelen misafir olacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!