Azim dediğin böyle olur

Güncelleme Tarihi:

Azim dediğin böyle olur
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2008 10:12

Haberin Devamı

Fotoğraflar için tıklayın!

BBC 1 televizyon kanalında sabah programı yapan 33 yaşındaki Denise van Outen, geçtiğimiz yıl Maldivler'de çekilen ve magazin basınında günlerce konuşulan görüntülerinden öyle incindi ki, hemen bir diyet programına başlayıp, kendini yeniden yaratmaya karar verdi. Vücudu tıpkı 50 yaşlarını süren bir kadın gibi pörsümüş, göbeği ve göğüsleri sarkmıştı, selülitleri ise hiç olmadığı kadar belirgin görünüyordu. Denise, önce bunun bir "ters ışık" yanılsaması olduğunu düşündü ama sonra soyunup aynanın karşısına geçtiğinde fotoğrafların hepsinin gerçek olduğunu anladı. Gerçekten de yaşından çok daha yaşlı ve çirkin görünüyordu.

Önce diyet ve spora başladı

Ünlü sunucu hemen diyetisyenini aradı ve kendine özel bir diyet programı yapmak istediğini söyledi. Aynı hafta evinin yakınlarındaki bir spor merkezinde buldu kendini. Haftada beş gün 1,5 saat spor yapıyor, arada squash oynuyordu. Bu arada güzellik salonlarındaki bazı sıkılaştırma programlarından da destek aldı.

Haberin Devamı

İstediği forma kavuşması 1 yılını aldı

Denise Van Outen, forma girme programına hiç aksatmadan 1 yıl boyunca devam etti. Bu süre zarfında toplam 8 kg vermiş, 40 bedenden 36 bedene düşmüş, bütün sarkıklıkları koparlanmış, selülitleri azalmıştı. Geçtiğimiz hafta yine aynı tarihlerde Maldivler'e giden genç kadın bu kez vücudunu gururla sergiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!