Azap Yolu’nda mahsur kaldı

Güncelleme Tarihi:

Azap Yolu’nda mahsur kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2006 00:00

Kadir İnanır, Melisa Sözen ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü paylaştığı "Azap Yolu" adlı dizinin çekimleri, oyuncular ve set ekibi için azap haline döndü. Dizinin çekimleri için Mardin’de bulunan ekip, yoğun kar yağışı nedeniyle çekim yapmakta zorlanırken, oyuncular ve set ekibi yollarda kalarak zor anlar yaşıyorlar.

Ekibe en büyük desteği ise, zorlu koşullarda yıllardır çalışmaya alışkın olan Kadir İnanır veriyor. Hava muhalefeti nedeniyle zor anlar yaşayan tüm ekibe İnanır moral veriyor. Senaryosunu Nihat Durak’ın yazdığı, yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un üstlendiği, "Azap Yolu" dizisi başlamadan en çok konuşulan diziler arasında yer aldı. Kadir İnanır’ın TIR şöförü ve iki çocuklu bir babayı oynadığı dizide İnanır’ın çocuklarını Melisa Sözen ve Kaan Urgancıoğlu canlandırıyor.
/images/100/0x0/55eb4afbf018fbb8f8b7db6d

Naz Elmas’ı istemedi

İddialara göre Kadir İnanır’ın, Naz Elmas’ı dizide rol arkadaşı olarak istememesi üzerine, "Çemberimde Gül Oya" dizisindeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Melisa Sözen’le anlaşıldı. Usta oyuncunun, dizi hazırlıkları sırasında Naz Elmas’ın tavrından ve toplantıya geç gelmesinden rahatsız olduğu iddia ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!