Aysu istese alırdım

Güncelleme Tarihi:

Aysu istese alırdım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

Sevgilisi Aysu Baçeoğlu’nun kullandığı Ferrari’nin bir galeriden kiralandığı ortaya çıkan Hakun Tankut, "Aysu istese Ferrayi’yi alırdım" dedi.

Aysu Baçeoğlu’yla yaklaşık bir yıldır birlikte olan Hakan Tankut, sevgilisine aldığı kırmızı renkli son model Ferrari’nin galeriden kiralandığı ortaya çıkınca, savunmaya geçti. Aileden varlıklı olduğunu söyleyen Tankut şunları söyledi:

"Ben bugüne kadar hiçbir yerde çıkıp Ferrari aldım diye bir şey söylemedim. Aysu da böyle bir şey demedi. Ama ’Sevgilisine Ferrari aldı’ haberi çıkınca, onun kiralık olduğunu söylemeliydim. Bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim. Tamamen iyi niyetimden kaynaklanan bir durum. Şunu da söyleyeyim. Eğer Aysu isteseydi o Ferrari’yi alırdım. Ama klip çekimi için alınan Ferrari’nin altını Aysu vurduğu için bir ay bizde kaldı ve sonra da almaktan vazgeçtim. Çünkü insanlar o kadar çok konuştu ki uğursuz geldi. Aysu ameliyat oldu, klip işleri ters gitti. Bir uğursuzluk oldu, vazgeçtim..."

Aramızda kırgınlık var

Hakan Tankut, sevgilisi Aysu Baçeoğlu’nun kendisini başka bir kadınla yatakta yakaladığı yönündeki haberler için de, "Beni İngiltere’den gelen iş arkadaşlarımla evde parti yaparken gördü. Yanlış anladı, birbirimize kırgınız. Bunun için zamana ihtiyacımız var. Aysu’yu seviyorum ve düzeleceğine inanıyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!