İlk kez konuştu: Eşimle evdeyim

Güncelleme Tarihi:

İlk kez konuştu: Eşimle evdeyim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 06:32

Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın Lübnan uyruklu bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve Küçükbalçık'ın Kıbrıs'ta yer alan kumarhanelerde Lübnan asıllı kadın arkadaşıyla kumar oynayarak servetini kumar masasında kaybettiği iddiası sonrası suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

Hatanın insanlar için olduğunu belirten Kibariye, 'Ben şu anda kızım ve eşimle birlikte evdeyim, olmuş ya da olmamış umurumda değil, ben gözümle görmedim, yuvama aileme sahip çıkıyorum, kimse bizim mutluluğumuzu bozamaz. Benim kimseye borcum yok. Beni Türkiye'de 7'den 70'e, bakkalından işadamına herkes tanır, kimsenin parasının üzerine yatacak bir kadın değilim. Bizden alacağını olduğunu söyleyen insanların durumunu bilmiyorum, inanın ben de basından öğrendim" dedi.

'İHANET OLAYINA İNANMIYORUM'

Kibariye "Kocamın borçları var mı bilmiyorum. Ama benim kızımın babası, benim de çok sevdiğim kocam. Para yine kazanılır. ödenir geçer gider, bunlar mesele edilecek şeyler değil. Ama kızımla, kocamla sağlık, mutluluk ve her şeyden önce gelir. Bu yüzden ihanet olayını hiç inanmıyorum ve gözümle görmediğim bir şey içinde yorum yapmam. Yapmış olsa bile ki yapmadı, bir iki günlük bir sevda için yuvamı bozamam" dedi. (Yeni Asır)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!