Ayaküstü sohbet

Güncelleme Tarihi:

Ayaküstü sohbet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 15:37

Haberin Devamı

Ayaküstü sohbet

MUSTAFA KOÇ'TAN İLK SERGİ

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, uzun yıllardır amatör ruhla sürdürdüğü fotoğraf sanatı alanındaki birikimlerini ilk profesyonel sergisi olan “Karşılaşmalar” ile sanatseverlerin ilgisine sundu. Koç’un 2006 yılından bu yana odaklandığı vahşi doğa fotoğrafçılığı alanındaki çalışmala-rından oluşan sergisi, bir ay süresince Rahmi Koç Müzesi’nde sanatseverlerle buluşacak. Sergi ile aynı adlı, sergide yer alan fotoğrafları içeren bir de kitap hazırlandı.

 

 

 Kitabın satışından elde edilen gelir ise Türkiye Aile Planlaması Vakfı’na bağışlanacak. Vahşi doğa fotoğraflarından oluşan sergisinin ve kitabının tanıtımı çerçevesinde düzenlenen sohbet toplantısında konuşan Mustafa Koç, doğayı keşfetmenin insana büyük bir özgürlük duygusu verdiğini ve engin bir macera yaşattığını söyledi.

SAHİLDE SPOR

Haberin Devamı

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok geçtiğimiz gün Bebek’te spor yaparken görüntülendi. Annesi karaciğer kanseri olan Onur, “Hastalığı anneme hiç yakıştıramıyorum. Herkes rutin kontrolünü yaptırsın. ınsanın başına ne geleceği belli olmuyor” dedi.

AYAKÜSTÜ SOHBET

Demet Kutluay, kızı ırem ve oğlu Ömer’le birlikte önceki gün ıstinye Park’taydı. Eylül ayında yeni bir televizyon programı ile ekrana döneceğini söyleyen Demet Hanım, “ıçime sinen şeyler yapmak istiyorum” dedi. Alışveriş merkezinde Defne Samyeli ile karşılaşan Kutluay, bir dönem birlikte podyuma çıktığı Samyeli ile konuştuktan sonra oradan ayrıldı.

 

HER MÜŞTERİDEN 1 TL VAKFA GİDECEK
Tohum Otizm Vakfı’nın otizmli çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Bosphorus by Sortie ve ünlü ressam Burhan Doğançay ile yaptığı işbirliğinin tanıtımı için önceki akşam Sortie’de bir davet düzenlendi.

 


Tohum Otizm Vakfı’nın “Beni Koşulsuzca Sevin” teması kapsamında düzenlenen davete cemiyet, sanat ve iş dünyasından birçok tanınmış isim katıldı. Gecede bir konuşma yapan Tohum Otizm Vakfı Kurucu Başkanı Mine Narin, otizmli çocukların diğer tüm çocuklar gibi potansiyellerini geliştirebilmeleri ve toplum içinde yer alabilmeleri için uzman ve öğretmen yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Bosphorus by Sortie işletmecisi Emre Ergani ise Tohum Otizm Vakfı ile yapılan sponsorluk anlaşması doğrultusunda tüm yıl boyunca mekana gelen her kişi adına vakfa 1 TL bağışlanacağını açıkladı.
? Cenker TEZEL

YAZA MERHABA PARTİSİ

Haberin Devamı

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın ev sahipliğini üstlendiği ve holding bünyesinde görev alan radyo çalışanlarının katıldığı ‘yaza merhaba partisi’ önceki akşam yapıldı. Saran Holding’in Sarıyer’deki binasında gerçekleşen partiye Tuğba Özerk, Emir ve Hatice gibi ünlü isimler de katıldı. Sadettin Saran’ın sevgilisi Hülya Avşar, Göcek’te teknede tatilde olduğu için partiye katılamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!