Ayaklar başrolde

Güncelleme Tarihi:

Ayaklar başrolde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 09:47

Haberin Devamı

Çocuklar gibi
Geçtiğimiz gün motosiklet almak için alışverişe çıkan Avril Lavigne, bir sonraki gün de oyuncakçıda görüntülendi. Sevgilisi Brody Jenner’la neredeyse bütün günü alışveriş yaparak geçiren genç şarkıcı, oyuncakçıdan uzaktan kumandalı uçak ve kamyonetle ayrıldı. Jenner, yaz sıcağında taktığı kalın beresi, Lavigne de renkli ayakkabıları ile dikkat çekti...                  

Ayaklar başrolde 
HBO kanalında yayınlanan “Hung” adlı dizi için düzenlenen gecede en çok ilgiyi başrol oyuncusu Thomas Jane gördü. Tüm objektifler, galaya Vibram Five Fingers marka spor ayakkabılarıyla katılan Jane’in ayaklarına çevrildi. Daha önce oyuncu Channing Tatum’un da ayağında gördüğümüz bu ayakkabılar, yürüyüş, koşu ve fitness gibi spor aktivitelerinde tercih ediliyor.

Haberin Devamı

Yaz sıcağında kış çekimi
Geçtiğimiz hafta Orlando Bloom’la nişanlanan Miranda Kerr, bir çekimden diğerine koşturuyor. Ünlü manken geçtiğimiz gün kışlık kıyafetlerle objektif karşısına geçti. Sıcak havada deri pantolon ve montlarla poz veren 27 yaşındaki model, sıkıntılı anlar yaşadı.

Spora devam  
Dünya çapında 300 milyon dolar gişe hasılatı yapan “Prince of Persia” filmi için vücuduna tam 15 kilo kas ekleyen Jake Gyllenhaal, spora devam ediyor. Formunu korumak için neredeyse her gün spor yapan 29 yaşındaki oyuncu, “Bir kere vücudunuzu istediğiniz hale getirince onu korumak istiyorsunuz” diyor.

Saçlar değişti  
Türkiye’de 2 Temmuz’da vizyona girecek “The Twilight Saga: Eclipse”in tanıtım turlarına devam eden Kristen Stewart, saç rengini değiştirdi. Genç oyuncu, rengini açtırdığı saçlarıyla ilk kez geçtiğimiz gün, David Letterman’ın sunduğu “Late Show”da sevenlerinin karşısına çıktı.

Ayrılık yaradı
Kelly Brook, ayrılık acısını Barbados’ta hafifletmeye çalışıyor. Uzun süredir ilişki yaşadığı Danny Cipriani’den ayrılır ayrılmaz Barbados’a tatile giden Brook, plajlarla seksi bikinisiyle boy gösteriyor. 30 yaşındaki oyuncu ve modelin tatilin tadını çıkardığını görenler ise “Ayrılık yaradı” yorumları yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!