Ayakkabıkolik

Güncelleme Tarihi:

Ayakkabıkolik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2010 16:04

Haberin Devamı

Vampir-insan aşkı tam gaz devam ediyor

Tüm dünyayı kasıp kavuran “Alacakaranlık” serisinde bir vampiri canlandıran Robert Pattinson ile onun insan sevgilisini oynayan Kristen Stewart’ın gerçek hayattaki aşkları da doludizgin devam ediyor. Pattinson, “On the Road” filminin çekimleriyle uğraşan Stewart’ı görmek için geçtiğimiz gün Kanada-Montreal’e gitti. Sette buluşan sevgililer, uzun süre hasret giderdi.

Londra’ya taşınacak        

Muse grubunun solisti Matthew Belamy ile aşk yaşayan Kate Hudson, geçtiğimiz gün 6 yaşındaki oğlu Ryder ile Londra’daki Heathrow Havalimanı’nda görüntülendi. Oğluyla birlikte Belamy’yi görmeye giden Hudson’ın, sevgilisi için Londra’ya taşınacağı konuşuluyor.

Aşk sahnesi            
Halle Berry, yeni filmi “Dark Tide”ın Cape Town’daki setinde rol arkadaşı Olivier Martinez ile samimi bir şekilde görüntülendi. Kulislerde, filmde başrolü paylaşan ikili arasında bir yakınlaşma olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Chuck stili
“Gossip Girl”deki Chuck Bass karakteriyle genç kızların gönlünde taht kuran Ed Westwick, dizinin New York’taki setinde pembe ceketi ve kırmızı kravatıyla objektife yansıdı. Dizinin dördüncü sezonu hakkında ipucu veren Westwick, karakterlerin bu sezon da ‘uçuk’ kıyafetlerle seyirci karşısına çıkacağına dikkat çekti.

Evlilik için genciz
“Slumdog Millionaire” filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Dev Patel ile Freida Pinto, bir an olsun birbirinden ayrılmıyor. Her yere birlikte giden çift geçtiğimiz gün de Londra sokaklarındaydı. Patel ve Pinto, sorular üzerine evlilik için henüz çok genç olduklarını söyledi.

Ayakkabıkolik
“High School Musical” ile adını duyuran genç yetenek Vanessa Hudgens, ayakkabı tutkusunun önüne geçemiyor. Geçtiğimiz gün spor merkezinde üç saat geçirdikten sonra kendini New York’taki Barneys isimli alışveriş merkezine atan Hudgens, ayakkabı koleksiyonuna birkaç çift daha ekledi.

Evin yeni üyesi 
Nicole Richie, iki çocuklu evine bir de kedi aldı. 28 yaşındaki oyuncu, adını Tabitha Jones koyduğu kediyi sokakta bulduğunu söyledi: “Gecenin bir yarısı, ağlama sesi duydum. Önce çocuklardan biri ağlıyor sandım ama onların uyuduğunu görünce camdan dışarı baktım. İlk gördüğüm, minik bir kedi yavrusuydu. Onu orada öylece bırakamazdım...”

Haberin Devamı

Sarışınlar aşık
Kaliforniya eyaletinin eşcinsel evliliklere izin vermesinden sonra evlenen Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi, geçtiğimiz gün Los Angeles’taydı. Rossi, işleri için Los Angeles’ta bulunan eşini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Çok seviliyor
Katy Perry, Avustralya’da çok seviliyor. Perry’nin ülkenin sabah şovlarından “Sunrise”a katılacağını duyunca Melbourne’deki stüdyonun önüne kamp kuran hayranları, onunla fotoğraf çektirebilmek için de kıyasıya mücadele etti.

Kırmızılı kadın
Avrupa turnesinden sonra hız kesmeden Amerika konserlerine başlayan Rihanna’nın sahne şovları kadar kostümleri de çok iddialı. Geçtiğimiz gün Staples Center’da konser veren Rihanna’nın en çok ışıklı elbisesi beğenildi.

Haberin Devamı

Çekimler başladı
“How I Met Your Mother” ekibi uzun bir tatilin ardından işbaşı yaptı. Dizinin sevilen oyuncularından Alyson Hannigan da pembe elbisesiyle setteki yerini aldı. Dizi ekibi, Los Angeles sokaklarındaki çekimler boyunca halktan büyük ilgi gördü.

Karpuzun iyisi
Tori Spelling, geçtiğimiz gün Los Angeles’taki bir marketten karpuz alırken görüntülendi. Las Vegas’taki imza gününe gitmeden önce ev alışverişine çıkan Spelling, yeni kitabının satışlarının çok iyi gittiğini de söylemeden edemedi.

Eve döndü
Eva Longoria, kocasıyla çıktığı Fransa tatilinden döner dönmez soluğu sette aldı. “Desperate Housewives” dizisinin Kaliforniya-Burbank’teki setinde kamera karşısına geçen Longoria, gazetecilere dizinin bu sene sona erebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Mükemmel uyum
Disney Channel yıldızları Joe Jonas ve eski kız arkadaşı Demi Lovato, “Good Morning America” isimli şov için New York Central Park’ta bir araya geldi. Birlikte şarkı söyleyen ve ayrı olduklarını kimseye sezdirmemeye çalışan ikilinin program boyunca birbirine mesafeli oturduğu dikkatten kaçmadı.

Yeni aşk yuvaları
Hollywood’un en beğenilen çiftleri arasında gösterilen Scarlett Johansson ve Ryan Reynolds, evliliklerinin ikinci yıldönümünü kutlamak için yeni bir ev satın aldı. Çift, Los Angeles’ta bulunan 2 yatak odalı, 3 banyolu ve yüzme havuzlu ev için tam 2.8 milyon dolar ödedi.

Fazla soğukkanlı
“Gossip Girl”deki rolüyle dikkat çeken Taylor Momsen, müzik çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor. David Letterman Show’da söylediği “Make Me Wanna Die” şarkısıyla beğeni toplayan Momsen, geçtiğimiz günlerde grubu The Pretty Reckless ile fotoğraf çekimi için stüdyoya girdi. Ancak stüdyodaki soğuk tavırlarıyla hem teknik ekibi hem de habercileri epey gerdi.

Haberin Devamı

Egom büyük yara aldı
Emmy Magazine’in dördüncü sayısına kapak olan 46 yaşındaki oyuncu Cortney Cox, dergiye verdiği röportajda beklenmedik bir itirafta bulundu. “Friends” dizisiyle hiç Emmy kazanamadığını söyleyen Cox, “Herkesin ödül alıp benim alamamam, kendimi çok kötü hissetmeme neden oldu. Egom büyük yara aldı. Nasıl ve neden ödül alamadığımı hâlâ biliyorum, belki de hazır değildim” dedi.

Mischa’nın keyfi yerinde
Mischa Barton, St Tropez’ye demir attı. Fransa tatilini kolay kolay bitirecek gibi görünmeyen Barton, geçtiğimiz gün elinde sigarası, yanında sevgilisi DJ Ali Love ile keyif yaparken görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!