Avşar ile Saran liseli aşıklar gibi

Güncelleme Tarihi:

Avşar ile Saran liseli aşıklar gibi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2008 00:00

Hülya Avşar ile Sadettin Saran geçtiğimiz hafta sonu Boğaz kıyısında romantik saatler yaşadı.

Haberin Devamı

Hülya Avşar fotoğrafları

Önce Bebek Kahve’de kahvaltı eden çift, ardından Hisar’da el ele yürüyüş yaptı. Avşar, o keyifli günde Hafta Sonu dergisinin sorularını da yanıtladı. Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden işadamı Sadettin Saran ile Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde objektiflere liseli aşıklar gibi yakalandı. Yaklaşık iki yıldır birlikte olan çift, güneşli havayı görür

Avşar ile Saran liseli aşıklar gibi
görmez soluğu Bebek’teki Koru Kahve’de almıştı. Avşar ile Saran, bu mekanda edilen kahvaltının ardından Bebek sahilinden Hisar’a kadar romantik bir yürüyüşe başladı. Kahvaltıya kendi araçlarıyla gelen aşıklar, yürüyüş sırasında otomobillerini Bebek’te bıraktı. Yarım saatlik yürüyüşün ardından özel şoförlerinin kullandığı araç Hisar’dan onları aldı. Yanlarına çantaları dahil hiçbir şey almayan çift, özel şoförlerini aramak için bile Hafta Sonu muhabirinin telefonunu istedi.
GELİN ATA BİNMİŞ YA KISMET DEMİŞ
Gün boyunca el ele, sarmaş dolaş gezen ve erken baharın tadını çıkaran Hülya Avşar ile Sadettin Saran, bu kez objektiflerden de kaçmıyordu. Hatta Hülya Avşar, ilk kez ilişkileri hakkında sorulan soruları da yanıtladı. İlk olarak 14 Şubat’ta ne yaptıkları sorulduğunda, ünlü sanatçı “Sevgililer Günü’nü sevgililer kutlar. Biz sevgili değiliz ki” dedi. Bu sözleriyle de akla hemen “Acaba evlendiler mi?” sorusunu getirdi. Sanatçı “Yakında evlilik var mı?" diye sorulduğundaysa "Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Bunun içinden siz çıkacaksınız" diye cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!