AVM’lerde neler oluyor

Güncelleme Tarihi:

AVM’lerde neler oluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 21:27

Haberin Devamı

Saadet Işıl Aksoy ve Kemal Doğulu

Oyuncu Saadet Işıl Aksoy ve şarkıcı Kemal Doğulu; Misafir Oyuncular tarafından gerçekleştirilen ‘Bir El Ver’ sosyal sorumluluk projesine destek vermek için İstanbul Kurtköy’deki Via/Port Alışveriş Merkezi’nde. Aksoy ve Doğulu köy okulları için bağış karşılığında imza dağıtıp fotoğraf çektirecek ve hayranlarıyla sohbet edecek. Doğulu yarın 18.00-20.00 arasında Aksoy ise pazar günü aynı saatte Via/Port’ta olacak.

Denizkızı’nın şarkısına kulak verin

Güzel bir deniz kızı, sihirbaz bir kral, sevimli bir yengeç, unutkan bir balık, bir deniz cadısı, meraklı bir martı, yakışıklı bir prens ve büyük bir aşk... Bunlar ‘Denizkızı’ adlı müzikal çocuk oyunun kahramanları ve hafta sonu İstanbul Bakırköy’deki Galleria’da çocuklarla buluşuyor. Galleria, her cumartesi 16.30’dan itibaren kurulan Çocuk Sahnesi’nde Altınok Tiyatrosu’nun oyunlarını ücretsiz sunuyor.

Haberin Devamı

Cumartesi hem alışveriş hem konser

İstanbul’daki İkitelli ve Başakşehir’in buluşma noktası Deposite Outlet Merkezi, Açık Sahne’sinde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Yarınki konuklarıysa Eda ve Metin Özülkü. Saat 15.00’te başlayacak söyleşi; Eda ve Metin Özülkü’nün şarkılarından oluşan bir mini konserle devam edecek.

VİTRİNDE GÖRDÜM

Cepli spor ayakkabıya buyurun

Neon renkli spor ayakkabı KangaROOS’lar parlak renkleriyle dikkat çekiyor. ‘Heritage’ serisinde pembe, mor ve turkuaz kadın modelleriyle gri-turuncu erkek modeli var. Bu seri 1979’da Amerikalı mimar Bob Gamm tarafından geliştirildi. Gamm, spor yaparken anahtarlarını ve parasını koyabileceği bir cebe ihtiyaç duyunca fermuarlı cepli ayakkabıyı yarattı. Adını yavrusunu kesesinde taşıyan kangurudan alan marka, 1980’lerde ABD’de jogging çok moda olduğu için ayda 700 bin adet sattı, NBA basketbol ve Amerikan futbolu liginde de kullanıldı.
‘Cepli marka’ önce Avrupa’ya ve sonra tüm dünyaya yayıldı. KangaROOS; ayakkabının dışında, tekstil ve aksesuvar grubuyla da 60’dan fazla ülkede bulunuyor. Türkiye’deyse Esem Spor’un 300’ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında bulunuyor.

Haberin Devamı

HAFTANIN İNTERNET SİTESİ

İşte siz de tasarımcı oldunuz

Hayalindeki ayakkabıyı bulmakta zorlanan kadınlar, www.incetopuk.com sitesinde kendilerine özel topuklu ayakkabı tasarlayıp sipariş verebiliyor. Mağaza mağaza dolaşmaktan sıkılanlar siteye girerek, önce burnu açık ya da arkası kapalı gibi seçeneklerle ayakkabı modelini belirliyor. Ardından nubuk, deri ya da rugan tercihini yapıyor, zevkine göre renklendirip isterse aksesuvar ekleyebiliyor. Üstelik tasarladığı ayakkabıyı ekranda üç boyutlu görebiliyor. Sipariş vermesinin ardından 15-20 gün içinde hayalindeki ayakkabı, yüzde 100 el işçiliğiyle üretilerek teslim ediliyor. Bu sitede binlerce ayakkabı kombinasyonu oluşturmak mümkün. Facebook’ta 50 bini aşan takipçisi olan sitede hazır gelin ayakkabıları, mezuniyet törenleri ve davetlerde giyilebilecek özel modeller bulmak da mümkün. Ayakkabıların fiyatları 150-250 lira arasında.

Haberin Devamı

ORADA NELER OLUYOR

Kulüpten kulübe bir yol var

Avrupa’nın sıcak şehirlerinin mekanlarını tek bir festivalde bir araya getiren ‘Club to Club’ etkinliği farklı sanat dalları ve yeni akım sanatçıları buluşturuyor. Dünden itibaren ikinci kez İstanbul’da da gerçekleşen ‘Club to Club’ Torino’da doğan uluslararası bir elektronik müzik ve sanat festivali. Her yıl Torino, Milano ve üçüncü bir kardeş şehirle aynı anda düzenlenen Club to Club, 2007’de Barcelona, 2008’de Rotterdam, 2009’da Brüksel ve 2010’da İstanbul’a uğradıktan sonra, 2011’de özel bir temayla tekrar İstanbul’da: State Of Indepen/dance... Yani özgürlük ülkesi ve sözcüğün orijinalinin içine gizlenmiş ‘dans’.
Club to Club İstanbul’da santralistanbul Enerji Müzesi, Tamirane ve Otto Santral kapılarını tek bir festival için açacak. Festival, aynı gece içinde üç mekana da giriş hakkı tanıyan biletiyle, özgür festival ruhuna da vurgu yapıyor.

Haberin Devamı

Festivalde neler oluyor

BUGÜN: Otto Santral’de İngiliz James Holden ve Luke Abbott’ın yanı sıra Deniz Kurtel çalacak. Tamirane’de İngiliz Kode 9 + The Spaceape ile Kanadalı Egyptrixx’in yanına sürpriz isimler ekleniyor. santralistanbul Enerji Müzesi’ndeyse “Zeitgesit İstanbul” filminin prömiyeri yapılacak. Carlos Casas, çağdaş Türk video sanatçıları ve Mapping performans gerçekleşecek.
YARIN: Otto Santral’deki brunch’ın ardından müzik atölyeleri ve çocuklar için elektronik müzik çalışmaları yapılacak. Türk ve İtalyan müzisyenler olacak.
Biletler 35 ve kapıda 45 lira. www.biletix.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!