Avanak Ajan- Altın Kuş

Güncelleme Tarihi:

Avanak Ajan- Altın Kuş
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 24, 2002 10:00

İşte sinemanın son yıllarda en çok beğenilen 'serilerinden' biri. Ünlü ajanımız yeni maceralarıyla geri döndü. Jay Roach'un yönetmenliğini üstlendiği Avanak Ajan- Altın Kuş'ta (Austin Powers in Goldmember) sevimli kahramanımızı yine Mike Myers canladırıyor. Oyuncu kadrosunda Sir Michael Caine ile Destiny’s Child grubundan Beyonce Knowles da yeralıyor. Meşhur Avanak Ajan'ı özleyenlere.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Uluslararası gizemli adamın şeytanî Dr. Evil ile yüz yüze gelmesinden bu yana üç yıl geçmiştir. Fakat Dr. Evil ve ona eşlik eden Mini Me maksimum güvenliğe sahip hapishaneden çıkınca Austin bir kez daha harekete geçmesi için üçüncü kez göreve çağrılır. Bu sefer ekipte yeni bir karakter olan ‘Goldmember’ var. Dr. Evil, Goldmember ile birlikte zamanda yolculuğun kapısını açar.

Bunun içinde entrikalar vardır. Bunun içinde Austin’in çok sevdiÄŸi babası ve Ä°ngiltere’nin en şöhretli ajanı Nigel Powers’ın kaçırılması vardır. Austin, düşmanlarla zaman içinde kovalamacaya girdiÄŸinde 1975 yılına bir yolculuk yaparak eski aÅŸkı, stil sahibi Foxxy Cleopatra ile güçlerini birleÅŸtirir. Austin ve Foxxy, Nigel’i düşmanlardan korumanın yolunu bulmak zorundadır. Dr. Evil ile devamlı kargaÅŸa yaratan Goldmember’ı durdurmaları gerekmektedir. Â

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: Jay Roach
Senaryo: Mike Myers
Oynayanlar:Mike Myers, Beyonce Knowles, Seth Green,Michael York, Robert Wagner, Mindy Sterling, Michael Caine

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!