Seviyor Sevmiyor dizisi fragmanları ile ekrana kilitliyor!

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor dizisi fragmanları ile ekrana kilitliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 11:24

ATV ekranlarında çok yakında başlayacak olan Seviyor Sevmiyor dizisi yayınlanan fragmanları ile herkesi ekrana kilitliyor. Baş rollerini Zeynep Çamcı ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor dizisi ile ilgili ayrıntıları sizler için derledik.

Haberin Devamı

ATV ekranlarının yeni dizi Seviyor Sevmiyor fragmanı izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı ve İpek Tenolcay'ın paylaştığı dizi Seviyor Sevmiyor izleyicileri ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor. Seviyor Sevmiyor dizisinin detayları ve fragmanı...

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil’ in yazdığı Seviyor Sevmiyor , izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

ATV'nin yeni dizisi Seviyor Sevmiyor'da karmaşıklaşan aşk oyunları ve ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izleyeceğiz. başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ‘ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor dizi Haziran ATV’de izleyicileriyle buluşacak. Çekimleri devam eden dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR TANITIMI 1

SEVİYOR SEVMİYOR TANITIMI 2

ZEYNEP ÇAMCI KİMDİR?

Seviyor Sevmiyor dizisi fragmanları ile ekrana kilitliyor

Zeynep Çamcı 11 Aralık 1986 yılında, Bodrum, Muğla'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanındı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden, aynı sezon sonunda ayrıldı. Düşük reyting sebebiyle yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinden sonra TRT1'e transfer oldu. Beni Böyle Sev dizisinde başrolü Alper Saldıran ile paylaştı. Son olarak oynadığı Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ayrıca 2014'te başrolünü canlandıran ve senaryosunu yazan Gupse Özay'ın Deliha filminde Havva rolünü canlandırmıştır.

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

Seviyor Sevmiyor dizisi fragmanları ile ekrana kilitliyor

Haberin Devamı

Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 yılında, İstanbul'da doğdu. Türk dizi oyuncusu.8 Aralık'ta, göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı. Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio' da alan Gökhan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı, sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu. Boyu 1.88 cm, kilosu 85 kg. Şan solfej eğitimi alan, profesyonel olarak spor ile ilgilenen, reklam seslendirmesi yapan, şiir ve güfte çalışmaları ile ilgilenen çok yönlü bir oyuncudur.

BAKMADAN GEÇME!