Atromitos-Fenerbahçe maçı özeti ve Van Persie'nin golü izle

Güncelleme Tarihi:

Atromitos-Fenerbahçe maçı özeti ve Van Persienin golü izle
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 09:08

Fenerbahçe, Michalis Grigoriou yönetimindeki Yunanistan temsilcisi Atromitos ile oynadığı maçı 1-0 kazandı. UEFA Avrupa Ligi play-off turu birinci maçı olan Atromitos-Fenerbahçe maçı hem internetten hem de televizyondan ve canlı ve şifresiz olarak yayınlandı. Fenerbahçe'nin golü Hollandalı yıldız Robin van Persie'den geldi. Maç özeti ve Van Persie'nin attığı golü haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertli ekip Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra yoluna Uefa Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek için sahaya çıktı. İşte maç özeti ve Robin Van Persie'nin attığı gol...

SOW KILPAYI KAÇIRDI

Karşılaşmaya kontrollü bir oyun tarzıyla başlayan Fenerbahçe, ilk 20 dakika rakip kalede önemli bir pozisyon üretemedi. Rakibine oranla daha fazla topla oynayan sarı-lacivertliler, 29. dakikada kaleyi ilk bulan şutunda gole yaklaştı. Fernandao'nun kafa vuruşunda kaleci Gorbunov sarı-lacivertlilerin mutlak golünü engelledi. Rakip kalede Nani ve Diego'nun şutlarıyla gol arayan Fenerbahçe, ilk yarının sonunda Sow'un kafa vuruşuyla gole yaklaştı. İlk yarıda rakip fileleri havalandıramayan sarı-lacivertliler, soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Haberin Devamı

KALECİ GURBANOV'UN KURTARIŞLARI

Atromitos, ilk yarıda hızlı ataklarla gol aradı. Topun kontrolünü rakibine bırakan Yunan ekibi, kontra ataklarla sarı-lacivertli kalede pozisyon üretti. Maçın 30. dakikasında Napoleoni'yle gole yaklaşmasına rağmen Volkan'ı geçemeyen Atromitos, kalecisi Gorbunov'un başarılı kurtarışlarıyla ilk yarıyı 0-0 eşitlikle tamamladı.

VE VAN PERSIE SAHNEDE...

İkinci yarıda rakip sahada daha fazla topla oynayan Fenerbahçe, kenardan gelen ortalarda gol aradı. Orta sahada yeterince üretken olamayan sarı-lacivertliler, gol yollarında da fazla etkili olamadı. Maçın 80. dakikasında oyuna giren Robin Van Persie'nin 89. dakika kafayla rakip fileleri havalandırmasıyla Fenerbahçe aradığı golü buldu. Kalan sürede rakibinin baskısına rağmen önemli bir pozisyon vermeyen Fenerbahçe, Yunanistan'dan tek gollü galibiyetle döndü.

Haberin Devamı

Bazı Atromitos taraftarları maçı evlerinin balkonlarından böyle takip etti.

Atromitos-Fenerbahçe maçı özeti ve Van Persienin golü izle

Atromitos-Fenerbahçe maçı özeti ve Van Persienin golü izle
Atromitos'un sportif direktörü sosyal medyayı salladı!

Fenerbahçe TV'de Sow'un golüne verilen tepki

BAKMADAN GEÇME!