At ilacıyla zayıflıyorlar

Güncelleme Tarihi:

At ilacıyla zayıflıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2008 07:53

Ünlü yıldızlar zayıflamak için atlar için üretilen ilaçları kullanıyor.

Haberin Devamı

ZAYIFLAMAK UĞRUNA KORKUNÇ OLDULAR

Gösteri dünyasının ünlülerine nasıl her zaman formda kaldıkları sorulduğunda cevap genellikle: "Bu sanırım mükemmel genlerimle ilgili bir durum. Ben de bunu korumak için düzenli olarak spor yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum"  olur.

Ama Hollywood yıldızlarını yakından tanıyanlara göre bu aslında büyük bir yalan. Elbette hepsi için değil ama büyük bir bölümü için...Yıldızlarının pek çoğunun deyim yerindeyse kopacak kadar ince olmalarının ve böyle kalmalarının ardında inanılması güç gerçekler var.

Bir çok Hollywood yıldızının spor hocası olan Gunnar Peterson, ünlülerin çoğunun düzenli spor ve dengeli beslenme ile formda kaldıklarını ama pek çoğunun da ölümcül sonuçlara yol açabilecek yolları denediğini söyledi.

Haberin Devamı

UYUŞTURUCU YA DA HAP KULLANIYORLAR

Uzmanlara göre bazı yıldızlar ince kalmak için uyuşturucu da dahil bazı ilaçlar kullanıyorlar. Şu sıralar Hollywood'da en gözde ilaç Adderall. Amfetamin içeren ve hiperaktivite tedavisinde kullanılan bu ilaç açlık ve susuzluk hislerini köreltiyor ve kullanıcıya enerji veriyor.

At ilacıyla zayıflıyorlar
Angelina Jolie'ninki gibi kusursuz bir vücuda sahip olmak kolay değil.

Paris Hilton, Nicole Richie, Lindsay Lohan, Britney Spears gibi ünlüler alkol ya da uyuşturucu etkisinde araba kullanmaktan tutuklandıklarında çantalarında bu ilaç bulunmuştu. Hepsi de bu ilacı reçeteli olarak kullandıklarını ileri sürmüştü.

Uzmanlar Adderall'in kullanıcıda depresyon da dahil duygusal bozukluklara ve ciddi kalp sorunlarına yol açabileceğini söylüyor.

Hollywood'da gözde olan bir başka ilaç da atlarda karşılaşılan solunum sorunlarını tedavi etmek için kullanılan ve yağ yakıcı özelliği olan Clenbuterol. Ancak bu ilaç da metabolizmanın doğal işleyişini bozuyor ve kullanım bırakıldığında kontrolsüz kilo alınmasına neden oluyor.

MANKENLER SIKI DENETİMDE, AMA İŞE YARAMIYOR

Genellikle ünlü mankenlere spor eğitmenliği yapan Justin Gelband "kağıt bebekler" arasında da zayıf kalmak için ilaç hatta uyuşturucu kullanımının yaygın olduğunu söylüyor. "Diyet hapları ve steroidlerin kullanımı mankenler arasında çok yaygın" diyen Gelband; Kate Moss'un kokain çekerken defalarca görüntülenmesinin ardından ajansların bu konuda sıkı önlem aldığını ama bir çok mankenin ince kalmak için kokain kullanmaktan vazgeçmediğini söylüyor.

Haberin Devamı

SADECE YUMURTA YİYEREK YAŞAYANLAR

İnce kalmanın bir başka tuhaf sırrı ise sadece yumurta yemek.

Spor eğitmeni David Kirsch, birlikte çalıştığı bir yıldızın Oscar törenine hazırlanırken haftalar boyunca günde sadece iki yumurta yediğini söylüyor. Kirsch; adını vermediği bu ünlü yıldızı yumurtanın yanında biraz protein ve vitamin karışımları almaya zorlukla ikna ettiğini de sözlerine ekliyor.

Uzmanlar Britney Spears başta olmak üzere bir çok yıldızın zayıflamak için laksatif özellikler içeren ilaçlar ya da çaylar kullandığını belirtiyor.

ZİNCİRLEME SİGARA VE DEV FİNCANLARDA KAHVE 

Grey's Anatomy dizisinin yıldızı Katherine Heigl  zayıf kalmak, açlığının bastırmak için zincirleme sigara içiyor.

Haberin Devamı

Renee Zellweger ve Mary Kate Olsen ise açlıklarını dev fincanlarda içtikleri kahvelerle bastırmaya çalışıyor.

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin yıldızlarından Marcia Cross ise sürekli oruç tutanlardan. Cross yaşamını soda ve salata ile sürdürüyor.

Formunu korumak için spor bağımlısı olan ünlüler de var.Bunlardan biri de Jessica Simpson. Güzel yıldız haftanın altı günü günde iki saat spor yapıyor.

Ama uzmanlara göre bunu abartıp spor bağımlısı olanlar da var.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!