İlk önce ben yazmıştım

Güncelleme Tarihi:

İlk  önce ben yazmıştım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 12:21

Bu işlere girmemek lazım malum, ama farkımız gözünüzden kaçtıysa diye yazıyorum.

Haberin Devamı

1 Aralık tarihli yazım:

İkizler burcundaki dolunay, bu haftadan itibaren 15 gün boyunca haberleşme, iletişim, bilgi edinme başlıklı konularda bir takım sonuçları önümüze taşıyabilir. Daha önce başlattığımız işlerle ilgili gidişatımız netleşebilir. Ya da ortaya çıkan haberler, elimize geçen bilgiler veya farkında olmadığımız olaylardan haberdar olma türünde olaylar gündeme gelebilir. Bilgi akışı, haber trafiği hızlanıyor. Veya seyahatler, eğitim, yayıncılık, bilişim, medya ya da ulaştırma başlıklı konulara ağırlık veriliyor.

SONUÇ: Bu yazının ardından o haftanın Çarşamba günü dinlenen gazeteciler ve iş adamları haberleri ortaya çıkmıştı. Dün de malum operasyonlar düzenlendi.

Haberin Devamı

DÜNÜN YAZISI:

Beklenmedik olaylar değişimi tetikliyor

Değişim ve dönüşüme zorlandığımız bir süreçteyiz yine. Uranüs ve Plüton arasındaki olumsuz açı, haftanın ilk günleri başta olmak üzere Şubat ayına kadar ani gelişmeleri, beklenmedik olayları veya bazı sürprizleri gündemimize taşıyabilir. Benzer etkileri Nisan ve Ekim aylarında da yaşamıştık. Bu sefer yaşanabilecek olaylar, o dönemlerde yaşananların çok çok daha hafif bir yansıması veya az çok benzer nitelikte gelişmeler olabilir. Ortaya çıkabilecek haberler veya bilgiler, yangınlar, ateşle bağlantılı parlamalar, ufak tefek sakarlıklar ve minik kazalar, gaz sıkışmaları ve yine uzayla, elektrikle ya da havayla bağlantılı olaylar, icatlar veya keşifler, bilimsel ve teknolojik gelişmeler gündeme gelebilir.

SONUÇ:Dün sabah ilk etapta operasyon haberleriyle uyandık, ardından Havai fişek fabrikasında patlama, İDTM de yangın haberleri gündeme geldi. Beklenmedik gelişmeler açısından hızlı bir gün oldu. Etkiler Şubat ayına kadar devrede. Olumlu ve sürpriz içeren etkileriyle tabii:)

Haberin Devamı

1 Aralık ve 5 Aralık Tarihinde ise, bir de bu yazıyı kaleme almıştım:

5 Aralık ‘ta Kova burcuna geçecek olan Mars ise, bizi bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı isyankar ve asi tutumları gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylar, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar, havayla ilgili araç gereçlerle ilgili gelişmeler, icatlar, keşifler ve bilimsel çalışmalar da 12 Ocak’ a kadar gündemimizde yer alabilir. Bu hafta Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri bu etkiyi hissedebiliriz.

SONUÇ: Yazı sonrası 1 hafta içerisinde Plüton’ a hareketine geçmek üzere uyandırılan uzay aracı, Mars’ ta bulunan gölle ilgili şaşırtıcı bilgilerler ve kutup yıldızını seyirde olan Rosetta uzay aracı. 12 Ocak’ a kadar Mars’ın etkisi devam ediyor.

Haberin Devamı

NOT: Bu yazıların bazılarını Hürriyet sosyaldeki köşemde ele almıştım. Eğer araştırmak isterseniz ya da yılık 2015 burç yorumunuzu okumak isterseniz linki: http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/niobe_141

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!