Gazetelerde burç tarihleri neden farklı?

Güncelleme Tarihi:

Gazetelerde burç tarihleri neden farklı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2015 00:54

İki burcun ara tarihinde cusp bölgesi dediğimiz geçiş gününde doğan sevgili okuyucular, gazetelerde kendi burç yorumunuzu zaman zaman farklı tarihlerde farklı burca ait şekilde okuyor olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Güneşin bir burca giriş çıkış tarihleri yaklaşık olarak yazılıyor. Zira, Dünya Güneş etrafında 365 gün 6 saatte dolaşıyor. Ve 6 saatlik zaman dilimi yıl bazında birikerek dört yılda bir 29 Şubat tarini ortaya çıkartıyor. İşte bu artan gün ve de Dünya’nın Güneş’e yaklaşıp uzaklaştığı zamanlarda artan azalan geçiş hızları nedeniyle burç değişim tarihlerinde sapmalar olabiliyor. Yani, bazı yıllarda Güneş 23 Ekim de Akrep burcuna geçerken, bazı yıllarda 24 Ekim de geçebilir. Dolayısıyla cusp bölgesi dediğimiz, burç değişim alanında doğan okuyucularımızın bir astrologda çıkartacakları doğum günü, yılı ve hatta saatine(zira güneş geçişleri aynı gün içerisinde dahi gerçekleşebiliyor) bağlı bir yıldız haritası çıkartmaları gerçekte hangi burca ait olduklarını net olarak anlamalarına yardımcı olabilir. Karakter analizlerinde ise, cusp bölgesi insanları her iki burcun özelliklerini de taşırlar aklınızın faydalı bilgiler bölümünde bulunsun. Hepinize mutlu günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Haberin Devamı

NOT: Bu arada malum ben yıldız haritası yorumlamıyorum. Okuyucu temsilcisine sormuşlar bu nedenle yanıtladım. Müşteri arttırmak için mi yazdın şeklinde fantezilerle lütfen beni üzmeyin olur mu?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!