Burcunuz 17 Eylül için ne söylüyor?

Güncelleme Tarihi:

Burcunuz 17 Eylül için ne söylüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 08:29

12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir.

Haberin Devamı

Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir. Doğru iletişimde sevgi ile kalın…

Haberin Devamı


Koç

12 Ekim’e kadar, en favori çalışma arkadaşlarınız, ortaya koydukları işlerden en fazla memnun kaldığınız kişiler veya sözünde duran dakik arkadaşlarınız dahi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Zira geri giden Merkür mutlaka yanlış anlamalara bağlı yanlışlıklara veya türlü problemlere neden olacaktır. Dolayısıyla, 2.60 cm perde siparişi verirken bir sıfır fazla koymadığınızdan ya da karşı tarafın notlarına 4mt. Yazmadığından emin olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Haberin Devamı

Boğa

Ekim ayının üçüncü haftasına kadar, ortaya çıkabilecek aksilik, sorun veya problem için etrafa kızmanıza veya kendi kendinize söylenmenize gerek yok. Merkür gerilemesinin şanındandır. Yanlışlıklar, gecikmeler ve yanlış anlamalar arda arda gelir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Haberin Devamı

İkizler

12 Ekim’e kadar, size hitap etmeyen veya sizin için yararlı olmadığını düşündüğünüz işler, planlar, kişiler veya aktiviteler iyice ikaz vermeye ya da sorun yaratmaya başlayabilir. Şimdilik bu olayları görmezden gelmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Haberin Devamı

Yengeç

Ekim ayının üçüncü haftasına kadar, hayatınızın bazı alanlarında hatalar, engeller, aksilikler, karışıklıklar veya problemler yaşanabilir. Şeker yerine tuzla yapılan pastalar için, lütfen şefe kızmayın! Ne de olsa, asıl suçlu Merkür aslında. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Haberin Devamı

Aslan

Normalde bir telefonda ulaştığınız ya da gerektiği zamanda gerektiği yerde olan kişiler 12 Ekim’e kadar, bu dvranışları tekrar edemeyebilirler. Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir. Sadece 20 küsur gün katlanıyorsunuz, sonra, Merkür düzeliyor nasılsa! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Başak

12 Ekim’e kadar, maddi başlıklı konularda ani olaylar veya sıkıntılı durumlar oluşabilir. Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız. Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Terazi

Ekim ayının üçüncü haftasına kadar pek çok alanda yaşanabilecek aksilik nedeniyle planların tekrar tekrar yenilenmesi, gecikme, rötar v.b konulara karşı tedbirler alınması gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Akrep

Merkür gerilemesi mevcut planlarınızı, ihtiyaç ve isteklerinizi gözden geçirmenizi, önceliklerinizi yeniden belirlemenizi gerektirebilir. 12 Ekim’e kadar nerede durduğunuzu bulmuş olacaksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Yay

Ekim ayının üçüncü haftasına kadar, ilerleme sağlamak istediğiniz veya yolunda gitmesini umduğunuz her konuda ufak tefek aksiliklere, kuyruklara, trafiğe, rötarlara, gecikmelere, yanlış mesajlaşma ve anlaşmalara hazır olun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Oğlak

12 Ekim’e kadar, iş hayatınızı veya hayatınızı kazanma biçimlerinizi ilgilendiren başlıklarda, aksamalar, gecikmeler, iniş çıkışlar söz konusu olabilir. Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir. Dolayısıyla, iş takviminizi basit tutmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Kova

Ekim ayının üçüncü haftasına kadar, yaptığınız en iyi planların dahi yürümediğini, aksilik veya engellerle boğuştuğunu görebilirsiniz. Bu esnada, sabırlı olmalı ve geri giden Merkür’üm başarınızın önündeki engel olduğunu bilerek. Mora bozukluğu yaşamamalısınız. Merkür düzelir her şey düzelir nasılsa! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Balık

12 Ekim’e kadar, sözlerinizi çarpıtmaya ve sizi kötü göstermeye çalışan kişilerle uğraşabilirsiniz. Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 12 Ekim’e kadar geri gidecek olan Merkür, üç hafta boyunca, ilişkilerde ve iş birliklerinde yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine neden olabilir. Elektirik ve elektronik araçlarda sorunlar, çöken bilgisayarlar, ulaştırma sorunları, rötarlar, ertelemeler, yanlış bilet satışları, yanlış ölçüler, açılmayan telefonlar, yanlış yere atılan mesajlar v.b etkileri üç hafta boyunca gündemimize taşıyabilir. Yeni başlangıçlar yapmamak daha doğru olacaktır, ama eskiden planlanmış işleri veya girişimleri canlandırmak için uygun zamanlardır veya eski arkadaşlar, sevgililer, uzun zamandır görüşülmeyen tanıdıklarla tekrar görüşebilir. Bu süreçte yanlışlıklara engel olabilmek için her şeyi iki kere kontrol etmekte ve yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için söylenen sözleri dikkatle dinlemekte, ortaya çıkan haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var. Aksi takdirde, ‘’ Parayı kasaya bırak’’dediğimizde masaya bırakan kişiler nedeniyle ay başını beklememiz zor olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!