ASLI'YI UNUTMADILAR

Güncelleme Tarihi:

ASLIYI UNUTMADILAR
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 22, 2011 17:53

BODRUM’da geçen yıl 21 Temmuz günü kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybeden 2003 Miss Model of the World (Mankenler Kraliçesi) 32 yaşındaki Aslı Baş’ın Antalya’daki mezar taşı, ailesi tarafından taç şeklinde yaptırıldı.

Haberin Devamı

ARKADAÅžLARI ASLI BAÅž'I ANDI (FOTO-GALERÄ°)     Â

- Aslı Baş’ın memleketi Antalya’daki meslektaşları ve mankenliğe ilk adımı attığı Esline Ajans sahibi Esra Keskinol, Mankenler Kraliçesi’nin Uncalı Şehir Mezarlığı’ndaki mezarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Aslı Baş’ın mezar taşının kraliçe tacı şeklinde yaptırıldığı ortaya çıktı. Babası Mehmet Yavuz Baş, "Kızım da onlar gibi gencecikti. Gittiğine hala inanamıyorum. Aslı’nın ağabeyi, mezar taşını kraliçe tacı şeklinde yaptırttı" dedi.

Mezar taşının üzerine fotoğrafı yerleştirilen Aslı Baş, arkadaşlarını tekrar hüzne boğdu. Mezarın çevresini çiçeklerle süsleyen manken arkadaşları, dua okudu, toprağına su döktü. Kızını unutamadığını belirten baba Mehmet Yavuz Baş, kızının arkadaşlarının mezarını ziyaret etmelerini mutlulukla karşıladı.

Haberin Devamı

Ajans sahibi Esra Keskinol, "O benim için çok farklı bir insandı. Şu an gökyüzünden bizi izliyor. Onun için yapabileceklerim sadece mezarının başına gelip dua okumak, çiçek bırakmak ve toprağını ıslatmaktan ileri gidemiyor" diye konuştu.

Kraliçe tacı şeklindeki mezar taşının etrafını da çiçeklerle süsleyen mankenler Yağmur Ayaz, Özgün Ersoy ve Özge Sarıkaya, "Gidişine hala inanamıyoruz. Yaşamını yitirmesinin üzerinden bir yıla aşkın zaman geçti. Sanki bir gün ansızın çıkıp gelecekmiş gibi geliyor" dedi ve mezarı sık sık ziyaret edeceklerini söyledi.

OTELÄ°N BALKONUNDAN DÜŞTÃœÂ

Esline Ajans’ın sahibi Esra Keskinol tarafından 13 yaşında keşfedilen, katıldığı birçok güzellik yarışmasından dereceler alan manken Aslı Baş, birlikte yaşadığı turizmci Ahmet Bayer’in sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak’taki Club Flipper Tatil Köyü’nde tatil yaparken 21 Temmuz 2010 günü saat 03.00 sıralarında, üçüncü kattaki odasının balkonundan kayrak taşıyla kaplı bahçeye düşmüş, ağır yaralı olarak gövtürüldüğü hastanede ölmüştü.

                                  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!