Aslışah'ın tercihi

Güncelleme Tarihi:

Aslışahın tercihi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2010 09:07

Haberin Devamı

SOHBET ZAMANI

Bodrum tatiline devam eden Selim Hamamcıoğlu, geçtiğimiz gün Maça Kızı Otel’de arkadaşlarıyla bir araya geldi. Öğle yemeğinde buluşan ekip, uzun süre burada oturup sohbet etti.

KRALİYET DAVETİNİN TÜRK KONUKLARI


Romanya Prensi HSH Radu, yeni yaşını geçtiğimiz gün ülkesinde verdiği görkemli bir davetle kutladı. Çeşitli ülkelerden kral, kraliçe, prens ve prenseslerin davetli olduğu gecede Türk konuklar da vardı. Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli ve eşi Asiye Kefeli ile Marmara Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akkan Süer, geceye HSH Radu’nun özel davetlisi olarak katıldı.

EĞLENCE BİTTİ

Sosyetik güzel Mine Kalpakçıoğlu, bir süredir Hande Ataizi’nin eski sevgilisi Mert İncekara ile aşk yaşıyor. Sevgililer geçtiğimiz hafta tatil için eğlencesiyle ve gece hayatıyla meşhur Yunan adası Mikonos’a gitmişti. Baş başa keyifli bir hafta geçiren Kalpakçıoğlu ve İncekara, tatili daha fazla uzatmayıp önceki gün İstanbul’a döndü.

 

FİNALE ANTALYA'DA HAZIRLANDI

Haberin Devamı

2010 Wimbledon Tenis Turnuvası’nın finalinde Serena Williams’la karşılaşan Rus tenisçi Vera Zvonareva, turnuvaya Antalya-Belek’teki Gloria Hotels&Resorts’ta hazırlandığını söyledi. Wimbledon’da hem tekler hem de çiftlerde finale yükselen Zvonareva, “Belek, spor ve kamp yapmak için çok ideal bir yer” dedi.


GÜNDÜZ DENİZ GECE EĞLENCE

Tarkan Sualp, kız arkadaşıyla Bodrum’daki Maki Otel’in plajında sohbet ederken objektiflerimize yansıdı. Günü kız arkadaşıyla deniz kenarında geçiren Sualp, gece de
Ship A Hoy’da eğlendi.


ASLIŞAH'IN TERCİHİ

Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah, Bodrum’da tatil yapıyor. Aslışah, önceki gün arkadaşlarıyla denize girip güneşlenirken objektife takıldı. Ancak genç kızın deniz ve güneşin tadını çıkarmak için tercih ettiği mekân ailesinin işlettiği La Boutique Alkoçlar Otel değil, Maça Kızı Otel’in plajıydı... ? Cenker TEZEL

YUNAN ADALARINA DOĞRU

Number One TV’nin sahibi Ali Karacan, Bodrum’da tatil yapıyor. Karacan önceki gün kız arkadaşlarını ağırladığı sürat teknesiyle Yunan adalarını gezdi.

 

MELİSA TATİLDE

Haberin Devamı

Sevil Sabancı’nın eski eşi Eran Tapan’dan olan kızı Melisa Tapan, erkek arkadaşıyla tatile çıktı. Genç kız, önceki gün erkek arkadaşıyla Türkbükü’nde dolaşırken objektife takıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!