Asla Vazgeçmem 40.bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 40.bölüm izle Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 23:07

Asla Vazgeçmem 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerine yine heyecan dolu dakikalar yaşatan Asla Vazgeçmem'in son bölümünde Yiğit, kardeşi Yağmur'u bulmuştu. Peki; Asla Vazgeçmem 40. bölümünde neler yaşanacak? İşte; Asla Vazgeçmem 40. yeni bölüm fragmanı ve gelişmeler.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 39. bölümünde heyecan doruktaydı. Yiğit Kozan'ın kardeşi Yağmur Kozan'ı bulduğu son bölümden sonra şimdi de 3 Mart'ta yayınlanacak olan Asla Vazgeçmem 40. bölümünde neler yaşanacağı merak konusu.

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem 40. bölüm fragmanı yayınlandı.

Asla Vazgeçmem 40.Bölüm 2.Fragman

ASLA VAZGEÇMEM 39. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Asla Vazgeçmem'in 39. Bölümünde; Yiğit hayatının en tuhaf olaylarından birini Nur ile birlikte yaşamıştır. Öldü varsaydığı babasının gerçek ölümünü...

Yiğit’in babasının ölürken eline tutuşturduğu adrese giden Nur olayı açıklığı kavuşturamayınca kağıdı Yiğit’e verir. Ancak başını belaya sokmaması için onu takip eder. Böylece Yiğit ve Nur, Yiğit’in baba bir anne ayrı kız kardeşine Yağmur Kozan’a ulaşırlar. Ancak Yağmur Kozan tam bir ateş parçasıdır ve Yiğit’e şimdiden kök söktürmeye başlamıştır bile.

Haberin Devamı

Nazan İclal’lere gelmek için hiçbir fırsatı kaçırmamakta, Elmas’ı rahatsız etmek için elinden geleni yapmaktadır. Ayrıca Cahit’i geri döndürmek için hem konuşarak ikna etme, hem kıskandırarak harekete geçirme gibi her yolu denemektedir. Özel hayatında hiç huzuru kalmayan Yiğit’in iş hayatı da Almanlarla yapacağı ortaklık için gelen bir Türk işadamı yüzünden karışacaktır.

Asla Vazgeçmem dizisinin 40. yeni bölümü 3 Mart Perşembe akşamı Show TV'de!

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe Türkiye'yi Miss World'de temsil edecektir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55kg olan 90-62-92 vücut ölçülerine sahiptir. Amine Gülşe şu an Asla Vazgeçmem adlı dizide başrol oyuncusu olarak oynamaktadır.

BAKMADAN GEÇME!