Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı: Yiğit kardeşi Yağmur'u buldu! - izle

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı: Yiğit kardeşi Yağmuru buldu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 14:09

Asla Vazgeçmem yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Asla Vazgeçmem dizisinde seyircileri yine heyecan dolu bir bölüm bekliyor. Show TV'nin Perşembe akşamları yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Şafak Pakdemir ve Amine Gülşe gibi başarılı isimlerin paylaştığı Asla Vazgeçmem dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 39. yeni bölümü için heyecan dorukta!

Bir yıldırım aşkı hikayesini muhteşem bir senaryo ile birleştiren Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Yiğit'in öldü bildiği babası bu kez gerçekten ölüyor. Babasının ölümüne tanık eden Yiğit, bir kız kardeşi olduğunu öğreniyor.

Asla Vazgeçmem 39.Bölüm 2.Fragman

Asla Vazgeçmem 39. bölümde neler yaşanacak?

İzleyicilerin severek takip ettiği ekranların sevilen dizisi Asla Vazgeçmem tüm heyecanıyla devam ediyor!

Gerek oyuncu kadrosu gerek sürprizlerle dolu senaryosu ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Asla Vazgeçmem 39. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yeni bölümde şok gelişmeler yaşanıyor. Yiğit öldü sandığı babasını bu kez sonsuza kadar kaybediyor. Babasının ölümünün ardından bir kız kardeşi olduğunu öğreniyor. Kardeşi Yağmur, yıllardır görmediği abisi Yiğit’e geçmişte yaşadıkları için hesap soruyor.

Asla Vazgeçmem 39.Bölüm 1.Fragman

Yiğit’in babasının ölümü onu Nur ile yakınlaştırıyor. Nur, Yiğit’in babasının ölürken eline verdiği kağıtta yazılı olan adrese gidiyor. Orada aradığını bulamayınca kağıdı Yiğit’e veriyor.

İkisi birlikte verilen ipuçlarını takip ederek Yiğit’in babadan kardeşi olan Yağmur Kozan’ı bulurlar. Ancak olaylar hiç ummadıkları şekilde gelişecektir. Zira Yağmur, tam bir ateş parçasıdır.

Nazan, İclal’lerin evine gelerek Elmas’tan intikam almak için her fırsatı değerlendirir. Cahit’in kalbini kazanmak ve onu geri döndürmek için hem konuşarak hem de kıskandırarak ikna çabalarına başlar.

Yiğit’in aşk hayatında yaşadığı olumsuz gelişmeler yetmiyormuş gibi şirkette de işler umduğu gibi gitmez. Almanlarla yapacağı ortaklık için gelen bir Türk işadamı yüzünden işler daha karmaşık hale gelecektir.

Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Asla Vazgeçmem yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!