Asla Vazgeçmem 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 00:29

İlginç olaylarla gelişen bir aşk hikayesini konulan, ekranların sevilen dizisi Asla Vazgeçmem heyecan dolu bir bölümle izleyicilerini şaşırtmaya geliyor. Nur, Yiğit'in arkasında duracak mı? Asla Vazgeçmem’in 32. bölümünde neler yaşanacak? İşte Asla Vazgeçmem 32. Bölüm fragmanı....

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem dizisinin 32.bölümünde neler olacak? Nur, Yiğit'in arkasında duracak mı? Nur, eğer Yiğit'in arkasında durmazsa ikisi adına gelişecek olaylarda sonsuza kadar ayrılık mı olacak?

Sancaktar, Nur ve Yiğit'in arasındaki soğukluğu değerlendirerek Nur'a yakınlaşacak mı? Tüm bu soruların cevabını yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisinin 32. bölüm fragmanını izleyerek öğrenebilirsiniz.

Baş rollerini Yiğit karakteri ile Tolgahan Sayışman ve Nur karakteri ile Amine Gülşe’nin canlandırdığı dizide Yiğit, hiçbir şeyi yokken çalışarak zirveye ulaşmış ve aşka inancı olmayan bir adamdır. Yiğit’e aşık iki kadın vardır. Birisi karısı İclal, diğeri ise ona yıldırım aşkıyla tutulan Nur…

Her hafta Perşembe günü saat 20:00’de izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başaran Asla Vazgeçmem de heyecan bir an olsun dinmiyor.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 32.BÖLÜM 1.FRAGMAN

Yayınlandığı ilk bölümde bu yana büyük ses getiren dizinin yeni bölüm fragmanı dizide bu hafta neler yaşanacağının sinyalini verdi.

Asla Vazgeçmem’de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Ümit Yesin (Tayyar), Hülya Gülşen Irmak (Hafize), Tuğçe Kumral (Elmas), Yağızkan Dikmen (Emin), Poyraz Bayramoğlu (Mert) ve Hakan Dinçkol (Fırat) rol alıyor.

Asla Vazgeçmem dizisinin 32.bölümündeki tüm sürprizleri, dizi yayınlandığında hep birlikte göreceğiz.

BAKMADAN GEÇME!