Asla Vazgeçmem 31. Bölümde Neler Yaşandı

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 31. Bölümde Neler Yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 10:43

Televizyon dünyasının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 31. Bölümü 24 Aralık 2015 tarihinde Perşembe günü yayınlandı. Peki son bölümde neler yaşandı? Asla Vazgeçmem dizisinde Elmas çocuğunu aldırdı mı? İşte son bölümü ile nefes kesen Asla Vazgeçmem ile ilgili merak edilenler!

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman ve 2014 Miss Turkey birincisi olan Amine Gülşe’nin başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçmem dizisi reyting rekorları kırıyor.

Sürpriz olaylarla gelişen bir aşk hikayesini konu alan dizide heyecan dolu bir bölümü daha geride bıraktı. 24 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlanan 31. Bölümü ile hayranlarının karşısına çıkan Asla Vazgeçmem’de yine nefesler tutuldu. Her bölümde gelişen olayları ile izleyicileri şaşırtmayı başaran dizinin dün yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Başrollerinde Amine Gülşe ve Tolgahan Sayışman'ın, oyuncu kadrosunda ise; Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan gibi güçlü isimlerin yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinin yayınlanan son bölümü yine nefesleri kesti.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Asla Vazgeçmem’in bu hafta ki bölümünde Nur ve Yiğit birbirlerinin yaralarını sarmaya başlar. Son bölümde Nur’un Kerem’in evinin yakınlarına taşınması bardağı taşıran son damla olur ve Yiğit Nur’u kaçırır. Nur’u kimsenin olamadığı sessiz sakin bir yere götüren Yiğit, yaşadıkları tüm sorunlarını baş başa kalarak çözmeye çalışır. Nur’a asla ondan vazgeçmeyeceğini kanıtlamaya çalışır.

Diğer taraftan Aytül, bebeği aldırması için İclal’i ikna etmeyi başaramaz ve hedefini Fırat’a çevirir. Fırat’ı kızından uzak tutmakla tehdit eden Aytül, bunun için her şeyi yapabileceğini gösterir. Mahkeme kararı ile Cahit’i babalık testini yaptırmak için ikna eden Elmas ise, sonuçlarını açıklanmasına çok az bir zaman kala Nazan’ı kışkırtır. Ancak bu durum karşısında Nazan’ın gösterdiği tepki, Elmas’ın bile beklemediği kadar sert olur.

İclal tarafında ise Yiğit’i kendine çekmek için verdiği savaş hala devam eder. Nur ile birlikte ansızın ortadan kaybolan Yiğit’i eve döndürmek için türlü entrikalar peşine düşer. Yiğit’e karşı en büyük kozu olan oğulları Mert’i Yiğit’i eve döndürmek için kullanır.

Asla Vazgeçmem 31. Bölümde Neler Yaşandı

Haberin Devamı

Amine Gülşe kimdir?

30 Nisan 1993 tarihinde İsviçre’de doğan Türk kökenli Amine Gülşe, 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi yarışması olan Miss Turkey’de birinci oldu.  International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe, İngilizce, İspanyolca, İsveççe ve Türkçe konuşabilmektedir.

Oyunculuk kariyerine Asla Vazgeçmem dizisinde başrol oyuncusu olarak başlayan Gülşe, aynı zamanda mankendir.

ASLA VAZGEÇMEM 32.BÖLÜM FRAGMANI (1)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!