Aşkını itiraf etti

Güncelleme Tarihi:

Aşkını itiraf etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2008 13:45

HOLLYWOOD'un ünlü yıldızlarından Angelina Jolie, kendisine yöneltilen ‘yuva yıkan kadın’, ‘erkek avcısı cadı’ nitelemelerini haklı çıkaracak, “Brad Pitt ile aşıktık” dedi.

Haberin Devamı

ANGELINA JOLIE FOTOĞRAFLARI

New York Times gazetesine konuşan Jolie, üç çocuğunun biyolojik babası Brad Pitt'in Jennifer Aniston ile evli olduğu dönemde, başrollerini paylaştığı ‘Mr&Mrs Smith’ (Bay ve Bayan Smith) filminin çekimleri sırasında aşık olduğunu itiraf etti. ‘Mr&Mrs Smith’ filminin çekildiği 2005 yılında, Brad Pitt ile ilişkisi olduğunu inkar eden seksi yıldız, aradan 3 yıl geçtikten sonra, önceden söylediği gibi masum olmadığını itiraf etti. Pitt ile yaşadığı kaçamak ilişki ortaya çıkmadan önce, “Dünyanın yarısı Brad ile kaçamak ilişki yaşadığıma inanıyor.

Ama gerçek şu ki ben Brad'in gözyaşlarını dökeceği bir omuz, içini açacağı bir dost oldum. İlişkimiz, çok yakın iki arkadaşlıktan öteye gitmedi” diye konuşan Jolie, New York'taki demecinde bu sözlerini yalanladı. Jolie, yarın yayınlanacak söyleşisinde, Brad Pitt Jennifer Aniston ile evliyken birbirlerine aşık olduklarını öne sürdü. Jolie, çocuklarının ‘Mr&Mrs. Smith’ filmini ne zaman izleyebilecekleri sorusuna, “Anne babalarının birbirlerine aşık olduklarını kaç kişi bir filmde görür ki?” karşılığını verdi. Jolie, evlatlık çocuklarından Maddox ile de açıkça konuşmak istediğini anlatırken, “Yaşı geldiğinde merak edip, bizim kim olduğumuzu Google'da aramaya çalışır belki. Benim adımı arayıp, seksi fotoğraflarımı görecek olması, hatta kendisine ilişkin doğru haberler görecek olması beni kaygılandırmıyor değil. Zamanı gelince kendisine her şeyi tüm açıklığıyla anlatacağım” diye konuştu.

Angelina Jolie, Brad Pitt ile ilişki yaşadığına ilişkin haberlerin yayınlanmaya başladığı zamanlarda, Brad Pitt ile Jennifer Aniston'un ayrılmalarında kendisinin rolü olmadığını belirtirken, ‘Bay ve Bayan Smith’ filminin çekimlerinde Brad Pitt ile aşk yaşadıkları iddiarının kendisini çılgına çevirdiğini söylemişti. Jolie, Pitt ile Aniston'un evliliklerinin bitmesinin en büyük nedeninin, çiftin çocuk sahibi olma konusunda yaşadıkları anlaşmazlıktan kaynaklandığını öne sürmüş ve, “Brad, baba olmak için can atıyordu. Ama çocuk sahibi olamadıkça da duygusal fırtınalar yaşıyordu. Bana iç dünyasını anlattığında onun acılarının dinmesi için yardımcı oluyordum. Biz yalnızca dostuz” diye konuşmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!