Aşkın Nur Yengi ölü bebeğini suni sancı ile düşürecek

Güncelleme Tarihi:

Aşkın Nur Yengi ölü bebeğini suni sancı ile düşürecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2006 00:00

Cinsiyetini öğrenmek için gittiği doktor kontrolünde 3.5 aylık bebeğinin ölüm haberini alan Aşkın Nur Yengi, dün sabah hastaneye yatırıldı. Yengi’ye serum ile verilen suni sancıyla çocuk düşürülecek.

HALUK Bilginer’le birlikte olan ve bir süredir annelik heyecanı yaşayan Aşkın Nur Yengi’nin bu mutluluğu kısa sürdü. 3.5 aylık hamile olan şarkıcı, önceki gün bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için gittiği doktorunda acı haberi aldı. Yengi bebeğinin karnında öldüğünü öğrendi. Daha birkaç gün öncesine kadar her şeyiyle sağlıklı bir hamilelik geçiren Aşkın Nur Yengi, muayene sırasında bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı. 10 gün öncesine kadar gelişimi oldukça sağlıklı olan bebeğin, üç gün önce karnında ölmüş olması, hem Bilginer’i hem de Yengi’yi derin bir üzüntüye soktu.

Çocuğu için sabaha kadar ağladı

Ömerli’deki evine giden ve telefonlarını kapatan sanatçı hiç kimseyle görüşmedi. Haluk Bilginer ise Yengi’yi birkaç saatliğine yalnız bırakarak, başrol oynadığı "Hacivat ile Karagöz Neden Öldürüldü" filmi için yapılan röportajlara katıldı. İlaçlar ile ayakta duran ve sabaha kadar uyumayıp, sürekli ağlayan Yengi dün sabah 09.00’da büyük bir gizlilik içinde özel bir hastaneye yatırıldı.

Serumla doğum yaptırıldı

Aşkın Nur Yengi’ye, serum ile verilen suni sancıyla ölü bebek düşürülecek. Bebeğin ölüm nedeni ise testler sonucu belirlenecek. Bu arada Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi’den de kan alınarak kalıtımsal bir hastalık olup olmadığı araştırılacak. Aşkın Nur Yengi’nin bu zor gününde yanına refakatçi olarak sadece ablası Süheyla Yengi alındı. Taburcu olduktan sonra sanatçıya evde, Bilginer’in 20 yıldır yanında çalışan hizmetlisinin bakacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!