Aşkın gözü kördür

Güncelleme Tarihi:

Aşkın gözü kördür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2006 00:00

Adı Nefise Karatay ile anılan Necati Şaşmaz önceki gün güzel mankenle yine bir araya geldi. Necati Şaşmaz, aşk hayatıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

 

Crispino'nun katalog çekimlerinde birlikte görev aldıktan sonra adları birlikte anılan Necati Şaşmaz ve Nefise Karatay, Türkiye Kızılay Derneği Kartal Şubesi'nde hizmet veren Kartal Kızılay Tıp Merkezi'nin davetlisi olarak geldiği hastanede göz taraması yaptırdı.

Nefise Karatay ile "Kurtlar Vadisi" dizisi ile yıldızı parlayan Necati Şaşmaz, hastane personeli ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret amacının Kızılay'a destek olduğunu söyleyen Necati Şaşmaz, "Bu güzel hastane, insanlarımıza yardım etmeye çalışan Kızılay'ın servis yaptığı bir yer. Kızılay, herkesin bildiği gibi deprem ve felaketlerde de insanlarımıza yardımcı olan bir kurumumuz" dedi. Necati Şaşmaz, "Hayatımda yalnızca tahlil için kan verdim" derken Nefise Karatay ise, "Zor bulunan bir kanım var. Benim kan grubum sıfır negatif, bir kez arkadaşıma kan vermiştim. Benim kan gurubum sadece sıfır negatiften kan alıyor Kan vermem gerekirse bir daha kan verebilirim" dedi. ªaşmaz ise, "Kan vermekten korkar mısınız?" sorusuna "Kesinlikle öyle bir korkum yok" cevabını verdi.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea7f3ef018fbb8f883d102
"Her yerde birlikte olacağız diye bir şey yok"

Nefise Karatay ile katalog çekimleri olduğunu söyleyen Şaşmaz, "Uzun süredir her yerde sizi birlikte görüyoruz. Bundan sonra da her yerde sizi her yerde birlikte mi göreceğiz?" sorusuna, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Biz sadece iş için bir araya geliyoruz" dedi. Önümüzdeki günlerde yer alacağı projelerle ilgili bilgiler veren Şaşmaz, "Pana filmin çekeceği bir film var ama bu, Aralık'tan önce hayata geçmez" dedi. ªaşmaz, bundan sonra rol alacağı dizi için ise, "Bire bir Polat"ın aynısı olamaz. Çok uç bir karakter oynamayı düşünmüyorum. Ben ikisinin arasında bir şey olacağını düşünüyorum" dedi.Hastaneler hep içimi acıtmıştır

Ben işine aşık biriyim

Çok merak edilen aşk hayatıyla da ilgili konuşan Şaşmaz, "Ben başkaları gibi özel hayatımı göz önünde yaşamayı seven biri değilim. Ben bir ilişki yaşıyorsam bunu aşikare olarak gün yüzüne çıkartılması taraftarı değilim. Ben bunun ayıp olduğu düşüncesindeyim. ". Ben bir ilişki yaşıyorsam da bunu kendim yaşarım, kimseyle de paylaşmak düşüncesinde değilim. Ben yaşadığım ilişkiyi çok samimi olduğum kişilerle paylaşırım. Ben kesinlikle televizyon"a çıkıp da ben şu kişi ile aşk yaşıyorum demem.Ben işine aşık, işinle evli biriyim

Haberin Devamı

Hastanede göz taraması yaptırmayı da ihmal etmeyen Necati Şaşmaz, göz taraması bittikten sonra, ilginç bir açıklama yaptı. Necati Şaşmaz, "Aşkın gözü kördür derler ama, benim hala gözüm görüyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!