Aşkı için tacı bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Aşkı için tacı bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2005 00:00

Basketbolcu Mirsad Türkcan, Dünya Güzellik Yarışması’nda Sırbistan-Karadağ’ı temsil eden Boşnak güzeli Dina Dzankovic’le evlendi. Gelin, bu evlilik uğruna tacından oldu.

10 Aralık’ta Çin’de yapılan Miss World yarışmasında Sırbistan-Karadağ’ı temsil eden Dina Dzankovic, geçen hafta hayatını ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan ile birleştirdi. Dzankovic, bu aşk uğruna tacından oldu. Uluslararası güzellik yarışmalarında taç giyen güzellerin evli olmama ve yarışma sonrası bir yıl boyunca evlenmeme kuralına uymayan Sirbistan-Karadağ güzeli, bu nedenle tacını devretmek zorunda kaldı.

Yenipazar’daki düğünün ardından Mirsad Türkcan, İstanbul’daki evinde de bir davet verdi. Pazar akşamı verilen davette, ünlü basketbolcunun ailesi, yakın arkadaşları ve kardeşi Emina Türkcan’ın sevgilisi Mustafa Sandal vardı. Çift, bu davetin ardından Sandal’ın Ulus 29’da düzenlediği eğlenceye katıldı. Dina Dzankovic’le yaklaşık dört ay önce kardeşi Emina Türkcan vasıtasıyla tanışan basketbolcu, "Eşim İstanbul’da okumak niyetinde. Ben de Türkçe öğrenmesini ve iyi bir eğitim almasını istiyorum. Çalışır ya da çalışmaz, bu onun bileceği şey. Bu konuda asla baskı yapmam" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!