Aşkı değil filmi konuşalım

Güncelleme Tarihi:

Aşkı değil filmi konuşalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 00:00

Aşk romanlarıyla tanınan Tuna Kiremitçi’nin ilk sinema filmi “Adını Sen Koy”un galasına, ünlü yazarın ayrıldığı söylenen sevgilisi Demet Sağıroğlu da katıldı. şarkıcı, ilişkisi hakkındaki soruları “Filmi konuşalım” diyerek geçiştirdi.

Haberin Devamı

Melis Birkan, Ali ıl, Cemal Toktaş ve Mümtaz Taylan’ın rol aldığı, Tuna Kiremitçi’nin ilk uzun metrajlı filmi “Adını Sen Koy”un galası, önceki akşam City’s Alşıveriş Merkezi’nde yapıldı.

Filmin hem senaryosunu yazan hem de yönetmen koltuğunda oturan Kiremitçi, “Gişe kaygınız var mı” sorusu üzerine “Çektiğim üç kısa filmi saymazsak, bu benim ilk senaryom ve ilk yönetmen koltuğunda oturuşum. Adını Sen Koy’u kendim için yapmadım, elbette gişe kaygım var. Umarım bu tip filmleri sevenler vardır” dedi.
    
Bir araya gelmediler

Galaya katılanlar arasında Tuna Kiremitçi’nin bir süredir ilişki yaşadığı şarkıcı Demet Sağıroğlu da vardı. Sağıroğlu, basın mensuplarının “Kiremitçi’den ayrıldığınız söyleniyor, doğru mu?” sorusuna, “Filmi konuşalım” cevabını verdi. ıkilinin kokteyl sırasında bir araya gelmemeye özen göstermesi ve filmi farklı salonlarda izlemesi ise dikkat çekti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!